logo

6000+ jäsentä, 500+ yritystä

Studiojäsenyys

Kysy hintaa
Oma työhuone ja inspiroiva työyhteisö samassa paketissa. Etsitkö tiimillesi modernia toimistoa? Täyden palvelun studioihimme mahtuu 2-12 henkeä. Sisusta huoneesi niin kuin haluat ja nauti innovaatiotalon monipuolisista jäseneduista. Anna meidän huolehtia siivouksesta, wifistä ja tilojen ylläpidosta. Palvelutiimimme auttaa sinua postin, kokoustarjoilujen ja vieraiden vastaanoton kanssa. Jäsenyyteen kuuluu myös mahdollisuus käyttää Epicenterin monipuolisia kokous- ja tapahtumatiloja. Aktiivinen yhteisömme tulee tietenkin kaupan päälle.

Private Office -jäsenyys

Kysy hintaa ja tutustu tiloihin
Oman toimistotilan yksityisyys ja kansainvälisen yhteisön hyödyt Helsingin parhaalla paikalla. Private Office -jäsenyys sopii täydellisesti sinulle, joka tarvitset yrityksellesi täysin yksityistä toimistotilaa ja haluat samalla nauttia innovaatiotalon inspiroivasta yhteisöstä. Helsingin Epicenterissä on 12–500 hengelle sopivia Private Office -tiloja, joista jokainen on sisustettavissa oman brändisi mukaisesti. Jäsenyyteen kuuluu myös mahdollisuus käyttää Epicenterin monipuolisia kokoustiloja – ja Epicenterin jäsenedut kuuluvat tietysti pakettiin. Tiedustele sinulle sopivien tilojen saatavuutta ja hintoja.

10 hengen studio

Nyt vapaana
Tarjoamme inspiroivan ja täysin kalustetun toimitilan, joka vastaa vaativien ammattilaisten tarpeisiin. Hyödynnä aktiivisen yhteisömme monia etuja, keskeistä sijaintiamme ja ensiluokkaista palveluamme, joka takaa saumattoman työskentelykokemuksen. Studiotilan ovien takana odottaa elinvoimainen yhteisö sekä lukuisia mahdollisuuksia verkostoitua muiden huippuosaajien kanssa. Tervetuloa luomaan menestyksekäs tulevaisuus kanssamme!

Jäsenenä saat käyttöösi kaikki Epicenterin edut, kuten...

Miksi Epicenter?

Epicenter-yhteisö on upea sekoitus eri kokoisia ja näköisiä yrityksiä ja jäseniä. Kaikkia meitä yhdistää jano kasvaa ja oppia. Erilaiset työtilat, toimistot ja tapahtumat takaavat, että Epicenter on monipuolinen ja kannustava koti monenlaisille yrityksille.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Tutustu tuleviin tapahtumiin

 

"Epicenterin aktiivinen yhteisö on vertaansa vailla"

Pääomasijoittajat / FVCA Tiimi

innovaatioita, joilla on vaikutusta

X
X
X
Skip to toolbar