logo

6000+ jäsentä, 500+ yritystä

Jäsenenä saat käyttöösi kaikki Epicenterin edut, kuten...

Nyt vapaana

Toimisto sinulle ja tiimillesi Helsingin sydämessä.

98 m2 toimisto

Nyt vapaana
Moderni ja valoisa 98 m2 toimisto tarjoaa ihanteellisen ympäristön luovuudelle ja tehokkaalle työskentelylle. Yliopistonkadulle avautuva 6. kerroksen yksityinen tila sopii parhaiten 10–12 hengen tiimille, ja mukautuu monenlaiseen työskentelyyn. Toimistoon kuuluu oma neuvottelutila, keittiönurkkaus, wc ja yksityinen sisäänkäynti. Epicenterin ainutlaatuisessa yhteisössä voit verkostoitua ja jakaa ideoita muiden samanhenkisten ammattilaisten kanssa. Täällä työskentely on helppoa.

6 hengen studio

Nyt vapaana
Etsitkö työtilaa tiimillesi? Epicenteristä on juuri vapautunut inspiroivaa ja täysin kalustettua toimitilaa. Nauti aktiivisen yhteisömme eduista, keskeisestä sijainnistamme ja Epicenterin ensiluokkaisesta palvelusta. Oman studiotilan oven takana odottaa aktiivinen yhteisö ja monipuoliset verkostoitumismahdollisuudet.

8 hengen studio

Nyt vapaana
Tarjoamme inspiroivan ja täysin kalustetun toimitilan, joka vastaa vaativien ammattilaisten tarpeisiin. Hyödynnä aktiivisen yhteisömme monia etuja, keskeistä sijaintiamme ja ensiluokkaista palveluamme, joka takaa saumattoman työskentelykokemuksen. Studiotilan ovien takana odottaa elinvoimainen yhteisö sekä lukuisia mahdollisuuksia verkostoitua muiden huippuosaajien kanssa. Tervetuloa luomaan menestyksekäs tulevaisuus kanssamme!

Studiojäsenyys

Kysy hintaa
Oma työhuone ja inspiroiva työyhteisö samassa paketissa. Etsitkö tiimillesi modernia toimistoa? Täyden palvelun studioihimme mahtuu 2-12 henkeä. Sisusta huoneesi niin kuin haluat ja nauti innovaatiotalon monipuolisista jäseneduista. Anna meidän huolehtia siivouksesta, wifistä ja tilojen ylläpidosta. Palvelutiimimme auttaa sinua postin, kokoustarjoilujen ja vieraiden vastaanoton kanssa. Jäsenyyteen kuuluu myös mahdollisuus käyttää Epicenterin monipuolisia kokous- ja tapahtumatiloja. Aktiivinen yhteisömme tulee tietenkin kaupan päälle.

Private Office -jäsenyys

Kysy hintaa ja tutustu tiloihin
Oman toimistotilan yksityisyys ja kansainvälisen yhteisön hyödyt Helsingin parhaalla paikalla. Private Office -jäsenyys sopii täydellisesti sinulle, joka tarvitset yrityksellesi täysin yksityistä toimistotilaa ja haluat samalla nauttia innovaatiotalon inspiroivasta yhteisöstä. Helsingin Epicenterissä on 12–500 hengelle sopivia Private Office -tiloja, joista jokainen on sisustettavissa oman brändisi mukaisesti. Jäsenyyteen kuuluu myös mahdollisuus käyttää Epicenterin monipuolisia kokoustiloja – ja Epicenterin jäsenedut kuuluvat tietysti pakettiin. Tiedustele sinulle sopivien tilojen saatavuutta ja hintoja.

Miksi Epicenter?

Epicenter-yhteisö on upea sekoitus eri kokoisia ja näköisiä yrityksiä ja jäseniä. Kaikkia meitä yhdistää jano kasvaa ja oppia. Erilaiset työtilat, toimistot ja tapahtumat takaavat, että Epicenter on monipuolinen ja kannustava koti monenlaisille yrityksille.

 

Olemme aina innokkaita saamaan palautetta jäseniltämme parantaaksemme entisestään Epicenterin kokemusta. Jotta saisimme paremman käsityksen siitä, mitä jäsenemme ajattelevat, toteutimme jäsenkyselyn syksyllä 2023.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Voit liittyä Epicenterin jäseneksi myös ilman omaa työspistettä. Olipa kyseessä vain sinä ja tietokoneesi tai isompi yritys vailla joustavaa lisätilaa, löydät takuulla sopivan jäsenyyden.

Tutustu tuleviin tapahtumiin

 

"Epicenterin aktiivinen yhteisö on vertaansa vailla"

Pääomasijoittajat / FVCA Tiimi

innovaatioita, joilla on vaikutusta

X
X
X
Skip to toolbar