logo

Mistä kaikki alkoi?

Luomme Epicenter-yhteisössä innovaatioita, joilla on todellista vaikutusta yhteisöihin ja tulevaisuuden sukupolviin.

 

Kaikki alkoi vuonna 2015 yksisarvisten kaupungissa Tukholmassa – Spotifyn, Klarnan ja iZettlen kaltaisten toimialamurtajien kodissa. Tukholman kattojen yli katsellessaan kolme yrittäjää  saivat idean yhteisestä missiosta: he halusivat tukea ruotsalaista yrittäjäyhteisöä paikallisilla markkinoilla ja kiihdyttää sen kasvua kansainvälisesti. Tästä päätöksestä sai alkunsa Epicenter, Pohjoismaiden ensimmäinen innovaatiotalo.

 

Olemme yhteisö, oppimis- ja kasvualusta sekä tapahtuma-areena paikallisille muutoksentekijöille. Tavoitteemme on vauhdittaa globaalisti kestäviä innovaatioita, joilla on todellista, myönteistä vaikutusta yhteiskunnalle  ja tulevaisuuden sukupolville. Nykyään kasvatamme yhteisöämme kansainvälisesti ja  rakennamme paikallisia innovaatiotaloja kasvukeskuksiin ympäri maailman – ja toimimme tietysti myös Helsingissä!

Tule meille töihin!

Etsimme jatkuvasti huipputyyppejä tiimiimme. Katso avoimet paikat ja liity joukkoomme Helsingin innovatiivisimpaan työpaikkaan. Jos sopivaa paikkaa ei juuri nyt ole auki, voit jättää avoimen hakemuksen myös sähköpostilla osoitteseen hello@epicenterhelsinki.com.

500+ companies, 6000+ members

X
X
X
Skip to toolbar