logo

Miten voimme palvella

Kasvu ja innovaatio

Innovatiivisen yrityskulttuurin luominen, tulevaisuuden visioiden kirkastaminen ja fokuksen keskittäminen liiketoiminnalle vaatii oikeanlaista asennetta. Me autamme suuryrityksiä, scaleup-kasvuyrityksiä ja startupeja kiihdyttämään kasvuaan kansainvälisille markkinoille. Tarjoamme valikoiman erilaisia ohjelmia ja workshopeja kasvusi tueksi.

LUE LISÄÄ KASVUSTA JA INNOVAATIOSTA

Yhteisöllinen työtila

Oletpa tuhannen talentin monitaituri tai yhden yrittäjän megashow, meiltä löydät tarpeisiisi sopivan jäsenyyden. Kaikilla jäsenillämme on pääsy toimipisteisiimme Helsingissä, Amsterdamissa, Tukholmassa ja Oslossa. Jäsenenämme tuemme sinua päivittäisistä tarpeista strategisiin haasteisiin, ja autamme yritystäsi kasvamaan.

LUE LISÄÄ YHTEISÖLLISISTÄ TYÖTILOISTA

Kokous- ja tapahtumatilat

Suunnitteletko koko päivän tapahtumaa 240 vieraalle, cocktail-tilaisuutta 300 vieraalle, tai tarvitsetko pienemmän neuvotteluhuoneen tapaamisellesi? Voimme auttaa sinua tilan varauksesta projektinhallintaan, ohjelman suunnitteluun ja huippupuhujien kutsumiseen.

LUE LISÄÄ KOKOUS- JA TAPAHTUMATILOISTA

Yhteisö ja verkostoituminen

Yhteisöllisyys on Epicenterin sydän. Epicenterin kukoistava ekosysteemi muodostuu yli 4000 yrittäjästä, muutosjohtajasta ja teknologia-alan nousevasta tähdestä. Viikoittaiset yhteisötapahtumat -ja aktiviteetit ovat erinomaisia tapoja verkostoitua yhteisön sisällä.

KATSO TULEVAT YHTEISÖ- JA VERKOSTOITUMISTAPAHTUMAT
 

Epicenter Innovation Lab -kehitysprojektit

Menestyksekkäät innovaatiot edellyttävät rohkeaa asennetta, kirkasta visiota ja selkeää strategiaa. Suunnitelmallisuuden ja priorisoinnin yhdistäminen innovatiivisuuteen saattaa olla kuitenkin haastavaa. Yhdessä yhteistyökumppanin Resultin kanssa Epicenter tukee jäsentensä kasvua ja kehitystä useiden eri innovointi- ja kasvuohjelmiensa kautta.

 
 
 
 
X
X
X
Skip to toolbar