logo

Etsitkö työpistettä inspiroivasta työympäristöstä? Epicenter on Helsingin sydämessä sijaitseva innovaatiotalo.  Olipa kyseessä vain sinä ja tietokoneesi tai isompi yritys vailla joustavaa lisätilaa Helsingin keskustasta, meiltä löydät takuulla sopivan jäsenyyden. Innovatiivinen yhteisö ja kattavat jäsenedut sisältyvät hintaan. Tutustu jäsenyyksiimme ja liity kunnianhimoisten muutoksentekijöiden joukkoon!

Jäsenyydet yrittäjille ja yrityksille

Epicenterin jäsenenä nautit innovatiivisen työyhteisön eduista omilla ehdoillasi.

Jäsenenä saat käyttöösi kaikki Epicenterin edut, kuten...

Flex-jäsenyys

Alkaen 345 €/kk
Flex-jäsenenä pääset osaksi Helsingin eläväisintä yritysyhteisöä. Flex-jäsenyytemme sopii läppärin kanssa työskentelevälle yrittäjälle tai tiimille, joka kaipaa joustavaa työskentelytilaa toiminnalleen. Jos kaipaat inspiroivaa coworking-tilaa, kannustavaa yhteisöä, sekä toimiston palveluja tai vakituista postiosoitetta, Flex-jäsenyys sopii sinulle.

Partner Desk -jäsenyys

Alkaen 530 €/kk
Partner Desk -jäsenyys sopii loistavasti sinulle, joka haluat vakituisen työpisteen ja osoitteen yrityksellesi Helsingin arvostetuimmasta postinumerosta. Partner Desk on erinomainen valinta myös isommille tiimeille, jotka haluavat työskennellä yhdessä inspiroivassa ympäristössä. Partner Desk-jäsenenämme saat oman nimetyn työpisteen tai erillisen, tiimillesi varatun alueen viihtyisistä coworking-tiloistamme. Jäsenyyden myötä saat myös pääsyn uusimmalla tekniikalla varustettuihin neuvottelutiloihimme sekä tietysti kaikki muutkin jäsenedut.

Loft-jäsenyys

Alkaen 645 €/kk
Etsitkö inspiroivaa työpistettä ydinkeskustasta itsellesi tai tiimillesi? Tervetuloa Epicenter Loftiin Helsingin kattojen ylle, talomme 8. kerrokseen. Loft-jäsenyys on avaimet käteen -paketti, johon kuuluu tarvitsemasi määrä nimettyjä työpisteitä prameassa kattohuoneistossamme huonekaluineen, keittiöineen ja loftilaisten omine kokoushuoneineen. Tila ja työpisteet ovat vaivattomasti muokattavissa juuri sinun tai tiimisi tarpeisiin esimerkiksi ergonomisilla tuoleilla ja näytöillä. Jäsenyyteen kuuluu myös kaikki Epicenterin edut ja palvelut.

Corporate-jäsenyys

Kysy hintaa
Tarjoa työntekijöillesi paikka työskennellä ja verkostoitua eläväisessä Helsingin ydinkeskustassa. Corporate-jäsenyytemme on tarkoitettu suuremmille yrityksille, jotka etsivät joustavaa työtilaa pääkonttorin jatkeeksi Helsingin ydinkeskustassa. Jäsenyys sisältää sovitun lukumäärä päiväpasseja ja neuvotteluhuoneaikaa tiimillesi.

Yli 6000 jäsentä, yli 600 yritystä

Tutustu tuleviin tapahtumiin

 

"Epicenterin aktiivinen yhteisö on vertaansa vailla"

Pääomasijoittajat / FVCA Tiimi

innovaatioita, joilla on vaikutusta

X
X
X
Skip to toolbar