logo

Järjestä kokous Epicenterissä

Etsitkö kokoustilaa Helsingistä? Epicenterin inspiroivissa kokoustiloissa järjestät tilaisuudet pienistä tiimipalavereista ja tärkeistä tapaamisista suuriin seminaareihin asti. Tilamme sijaitsevat Mikonkadulla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Epicenteristä löytyy erikokoisia täyden palvelun kokous- ja tapahtumatiloja – jopa 300 henkilölle. 

Passion

Toisessa kerroksessa, pääjuhlatilan Loungen vieressä sijaitseva Passion-neuvotteluhuone on tyylikäs ja suosittu huone workshopeille, virtuaalisille ja fyysisille tapaamisille. Isoilla lasiseinät luovat huoneeseen tilan tuntua, ja elektronisesti liikkuvat verhot takaavat työrauhaa sitä kaipaaville. Huone on varustettu isolla 85" LED-ruudull, johon yhdistetty kamera on erinomainen työkalu virtuaalitapaamisiin ja pienempiin digitaalisiin lähetyksiin. Suunnittelun apuna huoneessa on kätevä koko seinän valkotaulu ja välineet muistiinpanojen tekemiseen. Talon sisäisen ravintolan kautta voit kätevästi tilata aamupalan, lounaan, kahvittelut tai illallisen. Ravintolan herkullinen menu on Arto Rastaan käsialaa ja tarjoaa erinomaiset puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin.
Neuvottelu- ja konferenssihuone 20 henkilölle
Tilaa aamupalat, lounas tai muut kätevästi samalla kertaa
Erinomainen tila live- tai hybriditapaamisiin

Drive

Toisessa kerroksessa, pääjuhlatilan Loungen vieressä sijaitseva Passion-neuvotteluhuone on tyylikäs ratkaisu kokouksille tai workshopeille. Huoneessa on isot lasiseinät, ja yksityisyyttä kaipaaville liikuteltavat elektroniset verhot. Huone on varustettu isolla 85" LED-ruudulla, Seinältä löydät kätevän koko seinän valkotaulun ja välineet muistiinpanojen tekemiseen. Passion on suositeltu huone workshopeille, neuvotteluun tai osaksi Loungen isompaa tapahtumaa. Teemme tapahtumastasi maagisen täyden palvelun neuvottelupaketillamme. Talon sisäisen ravintolan Xaviérin kautta voit kätevästi tilata aamupalan, lounaan, kahvittelut tai illallisen. Ravintolan herkullinen menu on Hans Välimäen käsialaa ja tarjoaa erinomaiset puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tilaan mahtuu 16 henkilöä
Tyylikäs valinta neuvotteluihin ja kokouksiin
85" TV-ruutu ja isot valkotaulut

Spirit

Alkaen 55€/h
Epicenterin 3. kerroksen Spirit on inspiroiva valinta kokouksille tai workshopeille. Huoneessa on 75" näyttö ja välineet muistiinpanojen tekemiseen. Tilaa kokouseväät suoraan pöytään talomme ravintola Xaviériesta.
75" näyttö
HDMI
Max 8 hengelle

Bravery

Alkaen 50 €/h
Bravery sijaitsee Epicenterin 3. kerroksessa. Kyseessä on tyylikäs ja monikäyttöinen kokoustila, jonka ikkunoista näkyvyys Yliopistonkadulle. Tilassa on 65" HDMI-liitännällä varusteltu näyttö ja tilaan mahtuu 6 henkeä. Tilassa on myös valkotaulu sekä muistiinpanovälineet. Kokouksen kuin kokouksen kruunaavat Xaviérin kokouseväät. Kysy lisää!
65" näyttö
6 henkilöä
HDMI

Transform

Alkaen 55 €/h
Transform sijaitsee Epicenterin 3. kerroksessa. Transform on tyylikäs ja monikäyttöinen kokoustila, jonka ikkunoista näkyvyys Yliopistonkadulle. Tilassa on 65" tv-näyttö ja tilaan mahtuu 8 henkeä. Tilassa on myös koko seinän mittainen valkotaulu sekä muistiinpanovälineet. Tilaa myös kokouseväät ravintolastamma Xávierista.
65"
HDMI
8 hengelle

Curiosity

Alkaen 55€/h
Coriosity soveltuu hyvin esimerkiksi workshopin pitämiseen. Tilassa on 8 nojatuolia, sekä pienet sivupöydät, 65" näyttö, koko seinän mittainen valkotaulu sekä muistiinpanovälineet. Tila sijaitaee Epicenterin 3. kerroksessa, ja ikkunoista on näkyvyys Yliopistonkadulle. Kokouseväät saat tilattua vaivattomasti talomme ravintolan Xávierista.
65" näyttö
8 henkilöä
HDMI

Connected

Alkaen 100 €/h
3. kerroksen Connected-kokoustilassa on iso 85" tv-näyttö ja tilaa jopa 14 hengelle. Videokonferenssivälineet takaavat myös sujuvat hybridikokoukset. Tilassa on myös koko seinän mittainen valkotaulu sekä muistiinpanovälineet. Ikkunoista aukeaa näkymä Helsingin sydämeen, kohti Ateneumia sekä Rautatientoria. Connectedissa viihtyy helposti vaikka koko päivän. Kruunaa kokous tilaamalla aamiaiset, lounaat tai kahvitarjoilut kokouksen yhteyteen Epicenterin in-house ravintola Xavièrin kautta. Kysy lisää!
85" näyttö
HDMI ja videokonferenssilaitteet
14 henkilöä

Bold

Alkaen 55€/h
Epicenterin 4. kerroksen Bold on tyylikäs ja monikäyttöinen kokoustila, jonka ikkunoista on näkyvyys sisäpihalle. Huoneessa on 75" näyttö, valkotaulu ja välineet muistiinpanojen tekemiseen. Tilaan mahtuu 8 henkeä. Tilaa kokouseväät suoraan pöytään talomme ravintola Xaviériesta.
75" näyttö
8 henkilöä
HDMI

Caring

Alkaen 50 €/h
4. kerroksen kokoushuone Caringin pyöreän pöydän ympärille mahtuu mukavasti 6 henkilöä, ja ikkunoista avautuu näkymä Yliopistonkadulle. Tilassa on 65" tv-näyttö, seinän mittainen valkotaulu sekä muistiinpanovälineet. Kysy lisää kokoustarjoiluista – ne saa tilattua kätevästi suoraan pöytään.
65" näyttö
HDMI
6 henkilö

Relevant

Alkaen 55 €/h
Relevant sijaitsee Epicenterin 4. kerroksessa, ja ikkunoista avautuu näkymä Yliopistonkadulle. Tilassa on iso 75" tv-näyttö ja tilaa 8 hengelle. Huoneessa on koko seinän mittainen valkotaulu sekä muistiinpanovälineet. Saatavilla myös kokoustarjoilut!
75"
8 henkilölle
HDMI

Tiedossa suurempi tapahtuma?

Kokenut tapahtumatuottajien tiimimme loihtii kanssasi ikimuistoiset konferenssit, kokoukset, webinaarit, paneelikeskustelut, lanseeraustilaisuudet, gaalat tai täyden tuotannon juhlat.

X
X
X
Skip to toolbar