logo

Laadukkaat ja monipuoliset neuvottelu- ja juhlatilat Helsingin ytimessä

Mikonkatu 7 on hienostunut ydinkeskustan arvokiinteistö Helsingin sydämessä joka tarjoaa erikseen varattavia neuvottelu- ja juhlatiloja.
Mikonkatu 7 ei ole vain kiinteistö vaan elävä yhteisö keskellä Helsinkiä, jossa asiakkaan kokemus tiloista ja niiden laadusta on meille sydämen asia. Sen takia pyrimme takaamaan, että kokemuksesi on aina seitsemän tähden arvoinen.
Oli kyseessä sitten yritysseminaari, lanseeraustilaisuudet tai pikkujoulut niin voit luottaa että meidän kokenut ja asiantunteva tapahtumatuottajien tiimimme räätälöi jokaisen tapahtuman vastaamaan tarpeitasi. Cateringin takana toimii palkittu keittiömestari Arto Rastas.

Catering ja tarjoilut huippukokilta

Jokaisen tapahtuman kruunaa herkulliset tarjoilut. Arto Rastaan luotsaaman ravintolan kokit ja sommelierit tarjoilevat vieraillesi herkulliset kokoustarjoilut aamiaisesta iltapäivän herkutteluhetkeen ja afterwork-drinkeistä fine dining -illalliseen.

Tehdään yhdessä unohtumaton tapahtuma keskellä Helsinkiä

Epicenterin uudet tapahtumatilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet pienille ja suurille tapahtumille, oli kyseessä livetapahtuma, virtuaalilähetys tai molemmat yhdistävä hybridituotanto. Tekniikkamme on huippuluokkaa ja tarjoamme tapahtumallesi ammattimaiset puitteet vaikuttavalla äänentoistolla, livestreaming-kameroilla, projektoreilla ja jättiscreeneillä.

X
X
X
Skip to toolbar