logo

Inspiroivia elämyksiä ja tapahtumatiloja

Epicenterissä järjestetään vuosittain satoja tapahtumia. Kokenut tapahtumatuottajien tiimimme loihtii kanssasi ikimuistoiset konferenssit, kokoukset, webinaarit, paneelikeskustelut, lanseeraustilaisuudet, gaalat tai täyden tuotannon juhlat. Tiimimme räätälöi jokaisen tapahtuman vastaamaan tarpeitasi, ja kruununa pääsette nauttimaan oman ravintolamme, Xaviérin, tarjoiluista. Xaviérin taustalla toimii palkittu keittiömestari Arto Rastas.

Epicenter Lounge

Alkaen 2400 €
Lounge-tila on joustavasti muunneltavissa tapahtumasi teeman mukaan. Ehkä tiedossa on seminaari, asiakastapahtuma tai muu kokoustilaisuus? Vai etsittekö paikkaa istuvaa illallista tai cocktailjuhlia varten? Siirreltävien seinien avulla Lounge voidaan jakaa myös useampaan osaan, mikä mahdollistaa esimerkiksi workshop-tyylisten tapahtumien tai koulutuspäivien järjestämisen. Loungen erikoisuus on tilan takaosassa sijaitsevat elokuvateatterityyliset istuimet. Muutoin tilan moderni kalustus ja kutsuvat valot luovat upean miljöön, joka taipuu myös kauniiksi juhlasaliksi. Mitä vielä? Koko tila on yhdistetty omaan ravintolaamme, Xaviériin, jota johtaa kuuluisa huippukokki Arto Rastas. Tapahtumassasi herkullinen ja laadukas ruoka on taattu!
Tila jopa 300 henkilölle
Koko alue n. 300 m2 - taipuu seminaareille, juhlille tai vaikka näyttämöksi
Pöytämuodot ja tuolit muokattavissa tarpeiden mukaan
173″, 100″, 85″ ja TV-ruudut
Langaton mikrofonijärjestelmä ja ammattitason äänentoisto

Disruption Hall

Alkaen 950 €
Epicenterin sisäänkäyntikerroksessa, ravintolan ja näyttävän Lounge-tilan vieressä sijaitseva Disruption Hall on loistava valinta seminaarien, kokousten, koulutustilaisuuksien ja verkostoitumistapahtumien järjestämiseen. Kokoustilan kaksi suurta screeniä takaavat ensiluokkaisen esitystekniikan ja tila voidaan tarpeen mukaan jakaa siirrettävällä seinällä myös kahdeksi pienemmäksi tilaksi. Disruption Hallin kalustus on muokattavissa tapahtuman teeman mukaan: tila voidaan varustaa esimerkiksi katsomoksi, workshop-tilaksi tai tunnelmalliseksi illallishuoneeksi.
Tilaan mahtuu 100 henkilöä
100" ja 85" TV-ruudut ja ammattimainen AV-järjestelmä
Yhdisteltävissä viereiseen Lounge-tilaan

Revelation Space

Alkaen 1200 €
Epicenterin toisen kerroksen näyttävään Revelation Space -kokoustilaan mahtuu jopa 120 vierasta. Revelation Space on näyttävä ja toimiva tila seminaareille, esityksille, konferensseille ja workshopeille. Tilassa on kaksi suurta näyttöä sekä siirrettävä seinä, joka mahdollistaa kokoustilan jakamisen kahteen osaan. Käytä tilaa varastona, valmistautumishuoneena tai vaikka break-out -sessioihin. Samassa kerroksessa sijaitseee Epicenterin valoisa kattoterassi, jossa voi virkistäytyä taukojen aikana. Talon sisäinen ravintola, Arto Rastaan luotsaama Xaviér loihtii herkulliset tarjoilut kaikkiin Epicenterissä järjestettäviin tapahtumiin.
Tilaan jopa 120 hengelle
Kaksi 85" TV-ruutua
Liikutettavat seinät joilla tila jaettavissa kahteen tapahtumatilaan - täydellinen seminaareille, esiintymisille ja workshopeille

Terrace

Alkaen 1000 €
Epicenter Terrace on täydellinen paikka kesätapahtumalle. Tilavalle terassille mahtuu mukavasti jopa 60 vierasta, joten se on ihanteellinen valinta kesäjuhlille, afterworkeille tai kesäisille kokouksille. Toisessa kerroksessa sijaitseva terassi tarjoaa rauhallisen pakopaikan alla olevan kaupungin hälinästä rauhallisella sisäpihalla. Terassi on varustettu kaasugrillillä ja sinne saa tarvittaessa kaiuttimet.
60 hengelle
Kaasugrilli
Täydellinen tila kesätapahtumille

Tehdään yhdessä unohtumaton tapahtuma

Epicenterin tapahtumatilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet pienille ja suurille tapahtumille, oli kyseessä livetapahtuma, virtuaalilähetys tai molemmat yhdistävä hybridituotanto. Tekniikkamme on huippuluokkaa ja tarjoamme tapahtumallesi ammattimaiset puitteet vaikuttavalla äänentoistolla, livestreaming-kameroilla, projektoreilla ja jättiscreeneillä.

Kokous tiedossa?

Epicenterin inspiroivissa tiloissa järjestät tilaisuudet pienistä tiimipalavereista ja tärkeistä tapaamisista suuriin seminaareihin asti.

X
X
X
Skip to toolbar