logo

Inspiroivat ja innovatiiviset tapahtumat maailmanluokan tiloissa

Aleksanterinkatu 13 on laadukas ja elegantti tapahtumatila Helsingin sydämessä.
Tämän historiallinen arvokiinteistön ylimmän kerroksen monipuolinen tapahtumatila soveltuu erilaisiin tilaisuuksiin, jotka voidaan sovittaa juuri sinun tarpeisiin.
Oli kyseessä sitten yritysseminaari, lanseeraustilaisuudet tai vaikka häät niin voit luottaa että meidän kokenut ja asiantunteva tapahtumatuottajien tiimimme räätälöi jokaisen tapahtuman vastaamaan tarpeitasi. Cateringin takana toimii palkittu keittiömestari Hans Välimäki.

Catering ja tarjoilut huippukokilta

Jokaisen tapahtuman kruunaa herkulliset tarjoilut. Hans Välimäen luotsaaman ravintolan kokit ja sommelierit tarjoilevat vieraillesi herkulliset kokoustarjoilut aamiaisesta iltapäivän herkutteluhetkeen ja afterwork-drinkeistä fine dining -illalliseen.

Tehdään yhdessä unohtumaton tapahtuma keskellä Helsinkiä

Epicenterin uudet tapahtumatilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet pienille ja suurille tapahtumille, oli kyseessä livetapahtuma, virtuaalilähetys tai molemmat yhdistävä hybridituotanto. Tekniikkamme on huippuluokkaa ja tarjoamme tapahtumallesi ammattimaiset puitteet vaikuttavalla äänentoistolla, livestreaming-kameroilla, projektoreilla ja jättiscreeneillä.

X
X
X
Skip to toolbar