logo

Etsitkö työpistettä tai toimitilaa inspiroivasta työympäristöstä? Vuokraa työpiste, kompakti studio tai oma toimisto joustavalla sopimuksella. Innovatiivinen yhteisö ja kattaavat jäsenedut sisältyvät hintaan.

Studiot ja toimistot

Kaipaatko omaa tilaa? Tutustu Studioihin ja vapaina oleviin toimistoihin. Ihastu yhteisöömme, palveluumme ja sijaintiimme.

Studiojäsenyys

Kysy hintaa
Oma työhuone ja inspiroiva työyhteisö samassa paketissa. Etsitkö tiimillesi modernia toimistoa? Täyden palvelun studioihimme mahtuu 2-12 henkeä. Sisusta huoneesi niin kuin haluat ja nauti innovaatiotalon monipuolisista jäseneduista. Anna meidän huolehtia siivouksesta, wifistä ja tilojen ylläpidosta. Palvelutiimimme auttaa sinua postin, kokoustarjoilujen ja vieraiden vastaanoton kanssa. Jäsenyyteen kuuluu myös mahdollisuus käyttää Epicenterin monipuolisia kokous- ja tapahtumatiloja. Aktiivinen yhteisömme tulee tietenkin kaupan päälle.

Private Office -jäsenyys

Kysy hintaa ja tutustu tiloihin
Oman toimistotilan yksityisyys ja kansainvälisen yhteisön hyödyt Helsingin parhaalla paikalla. Private Office -jäsenyys sopii täydellisesti sinulle, joka tarvitset yrityksellesi täysin yksityistä toimistotilaa ja haluat samalla nauttia innovaatiotalon inspiroivasta yhteisöstä. Helsingin Epicenterissä on 12–500 hengelle sopivia Private Office -tiloja, joista jokainen on sisustettavissa oman brändisi mukaisesti. Jäsenyyteen kuuluu myös mahdollisuus käyttää Epicenterin monipuolisia kokoustiloja – ja Epicenterin jäsenedut kuuluvat tietysti pakettiin. Tiedustele sinulle sopivien tilojen saatavuutta ja hintoja.

Jäsenyydet yrittäjille ja yrityksille

Olipa kyseessä vain sinä ja tietokoneesi tai isompi yritys vailla joustavaa lisätilaa Helsingin keskustasta, meiltä löydät takuulla sopivan jäsenyyden. Kaikki jäsenyytemme sisältävät

  • Vastaanotto- ja postipalvelut
  • Hyvinvointi- ja liikuntapalvelut sekä kuntosalin
  • Kahvin ja teen
  • Pyöräkellarin ja henkilökohtaista säilytystilaa
  • Lounasravintolan ja kadehdittavan hyvä cateringin
  • Kattavat verkostoitumismahdollisuudet ja tapahtumat
  • Monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat sekä podcast-studion
  • Asiantuntevaa apua tapahtumasuunnittelussa ja tuotannossa
X
X
X
Skip to toolbar