logo

Inspiroivia elämyksiä ja tapahtumatiloja

Epicenterissä järjestetään vuosittain satoja tapahtumia. Kokenut tapahtumatuottajien tiimimme loihtii ikimuistoiset konferenssit, kokoukset, webinaarit, paneelikeskustelut, lanseeraustilaisuudet, gaalat ja täyden tuotannon juhlat. Tiimimme räätälöi jokaisen tapahtuman vastaamaan tarpeitasi, ja kruununa pääsette nauttimaan oman ravintolamme, Xaviérin, tarjoiluista. Xaviérin taustalla toimii palkittu keittiömestari Arto Rastas.

Epicenter Lounge

Lounge-tila on joustavasti muunneltavissa tapahtumasi teeman mukaan. Ehkä tiedossa on seminaari, asiakastapahtuma tai muu kokoustilaisuus? Vai etsittekö paikkaa istuvaa illallista tai cocktailjuhlia varten? Siirreltävien seinien avulla Lounge voidaan jakaa myös useampaan osaan, mikä mahdollistaa esimerkiksi workshop-tyylisten tapahtumien tai koulutuspäivien järjestämisen. Loungen erikoisuus on tilan takaosassa sijaitsevat elokuvateatterityyliset istuimet. Muutoin tilan moderni kalustus ja kutsuvat valot luovat upean miljöön, joka taipuu myös kauniiksi juhlasaliksi. Mitä vielä? Koko tila on yhdistetty omaan ravintolaamme, Xaviériin, jota johtaa kuuluisa huippukokki Arto Rastas. Tapahtumassasi herkullinen ja laadukas ruoka on taattu!
Tila jopa 300 henkilölle
Koko alue n. 300 m2 - taipuu seminaareille, juhlille tai vaikka näyttämöksi
Pöytämuodot ja tuolit muokattavissa tarpeiden mukaan
173″, 100″, 85″ ja TV-ruudut
Langaton mikrofonijärjestelmä ja ammattitason äänentoisto

Disruption Hall

Alkaen 950 €
Epicenterin sisäänkäyntikerroksessa, ravintolan ja näyttävän Lounge-tilan vieressä sijaitseva Disruption Hall on loistava valinta seminaarien, kokousten, koulutustilaisuuksien ja verkostoitumistapahtumien järjestämiseen. Kokoustilan kaksi suurta screeniä takaavat ensiluokkaisen esitystekniikan ja tila voidaan tarpeen mukaan jakaa siirrettävällä seinällä myös kahdeksi pienemmäksi tilaksi. Disruption Hallin kalustus on muokattavissa tapahtuman teeman mukaan: tila voidaan varustaa esimerkiksi katsomoksi, workshop-tilaksi tai tunnelmalliseksi illallishuoneeksi.
Tilaan mahtuu 100 henkilöä
100" ja 85" TV-ruudut ja ammattimainen AV-järjestelmä
Yhdisteltävissä viereiseen Lounge-tilaan

Revelation Space

Epicenterin toisen kerroksen näyttävään Revelation Space -kokoustilaan mahtuu jopa 120 vierasta. Revelation Space on näyttävä ja toimiva tila seminaareille, esityksille, konferensseille ja workshopeille. Tilassa on kaksi suurta näyttöä sekä siirrettävä seinä, joka mahdollistaa kokoustilan jakamisen kahteen osaan. Käytä tilaa varastona, valmistautumishuoneena tai vaikka break-out -sessioihin. Samassa kerroksessa sijaitseee Epicenterin valoisa kattoterassi, jossa voi virkistäytyä taukojen aikana. Talon sisäinen ravintola, Arto Rastaan luotsaama Xaviér loihtii herkulliset tarjoilut kaikkiin Epicenterissä järjestettäviin tapahtumiin.
Tilaan jopa 120 hengelle
Kaksi 85" TV-ruutua
Liikutettavat seinät joilla tila jaettavissa kahteen tapahtumatilaan - täydellinen seminaareille, esiintymisille ja workshopeille

Drive

Toisessa kerroksessa, pääjuhlatilan Loungen vieressä sijaitseva Passion-neuvotteluhuone on tyylikäs ratkaisu kokouksille tai workshopeille. Huoneessa on isot lasiseinät, ja yksityisyyttä kaipaaville liikuteltavat elektroniset verhot. Huone on varustettu isolla 85" LED-ruudulla, Seinältä löydät kätevän koko seinän valkotaulun ja välineet muistiinpanojen tekemiseen. Passion on suositeltu huone workshopeille, neuvotteluun tai osaksi Loungen isompaa tapahtumaa. Teemme tapahtumastasi maagisen täyden palvelun neuvottelupaketillamme. Talon sisäisen ravintolan Xaviérin kautta voit kätevästi tilata aamupalan, lounaan, kahvittelut tai illallisen. Ravintolan herkullinen menu on Hans Välimäen käsialaa ja tarjoaa erinomaiset puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tilaan mahtuu 16 henkilöä
Tyylikäs valinta neuvotteluihin ja kokouksiin
85" TV-ruutu ja isot valkotaulut

Passion

Toisessa kerroksessa, pääjuhlatilan Loungen vieressä sijaitseva Passion-neuvotteluhuone on tyylikäs ja suosittu huone workshopeille, virtuaalisille ja fyysisille tapaamisille. Isoilla lasiseinät luovat huoneeseen tilan tuntua, ja elektronisesti liikkuvat verhot takaavat työrauhaa sitä kaipaaville. Huone on varustettu isolla 85" LED-ruudull, johon yhdistetty kamera on erinomainen työkalu virtuaalitapaamisiin ja pienempiin digitaalisiin lähetyksiin. Suunnittelun apuna huoneessa on kätevä koko seinän valkotaulu ja välineet muistiinpanojen tekemiseen. Talon sisäisen ravintolan kautta voit kätevästi tilata aamupalan, lounaan, kahvittelut tai illallisen. Ravintolan herkullinen menu on Arto Rastaan käsialaa ja tarjoaa erinomaiset puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin.
Neuvottelu- ja konferenssihuone 20 henkilölle
Tilaa aamupalat, lounas tai muut kätevästi samalla kertaa
Erinomainen tila live- tai hybriditapaamisiin

Epicenter Studio

Tee tapahtumastasi taianomainen Epicenter Studion avulla - kerro meille ideasi, ja me hoidamme loput! Suunnittelitpa sitten täysin virtuaalista lähetystä tai hybridi-tapahtumaa, me autamme sinua. Epicenter Studiossa järjestät vaivattomasti tiimitapahtuman, virtuaaligaalan, online-tapaamisen, hybridi-konferenssin, viihdyttävän livelähetyksen tai kansainvälinen paneelikeskustelun.
Järjestää tapahtuma helposti virtuaalisesti tai hybridinä
Ammattimainen tiimi ja tekniikka apunasi suunnittelusta toteutukseen
Ammattitason äänentoistojärjestelmä, valot sekä 173", 100" & 85" jättiscreenit tapahtuman esityksille
Mahdollisuus tapahtuman kuvaukseen, jälkimateriaaleihin ja muihin lisäpalveluihimme - ota yhteyttä!

Tehdään yhdessä unohtumaton tapahtuma

Epicenterin tapahtumatilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet pienille ja suurille tapahtumille, oli kyseessä livetapahtuma, virtuaalilähetys tai molemmat yhdistävä hybridituotanto. Tekniikkamme on huippuluokkaa ja tarjoamme tapahtumallesi ammattimaiset puitteet vaikuttavalla äänentoistolla, livestreaming-kameroilla, projektoreilla ja jättiscreeneillä.

EPICENTER x BUSINESS FINLAND
EPICENTER x itSMF
EPICENTER x BUSINESS FRANCE

X
X
X
Skip to toolbar