logo

Mange selskaper har allerede implementert arrangementer som en del av forretningsstrategien – og med god grunn! Hvis arrangementer ikke allerede er en del av din strategi har vi samlet 5 (av sikkert tusen) grunner til hvorfor å holde arrangementer er en god investering og hvorfor ditt selskap burde være arrangør: 

Møt hovedmålgruppen din

Som selskap burde det være av interesse for dere å møte og snakke med potensielle kunder og partnere i et format hvor du oppleves som noe annet enn en selger. Selv om målet ditt kanskje er å øke markedsandeler, er et informativt eller sosialt arrangement hvor du har muligheten til å introdusere tilhørerne til selskapet (eller et tema selskapet brenner for) en god måte å bygge relasjoner så vel som å bli bedre kjent med målgruppen din.

Bygg tillit og merkekjennskap

Ved å invitere folk til et arrangement forteller du at du har et ønske om å møte dem, at dere har noe til felles, eller at du ønsker å dele noe som er av interesse for dem. Arrangementets tema bør fortelle publikummet ditt noe om hva som er viktig for selskapet. I dag er folk som regel opptatt av mer enn bare produktet eller tjenesten som selges. Nå er det viktig at merkene og selskapene vi velger å bruke har verdier og retningslinjer som samsvarer med våre egne. Ved å holde et arrangement skaper du en arena hvor du kan vise frem selskapets varemerke og verdier – og med dette bygge varemerket i et fysisk rom fremfor å konkurrere om oppmerksomhet i en digital verden.

Del verdifull informasjon og skap innhold

Publikummet ditt kommer til arrangementet ditt fordi de mener du har noe verdifullt å dele med dem. De er i riktig modus for å absorbere budskapet ditt, så innhold er Alfa og Omega. Innholdet i arrangementet ditt er også en perfekt kilde for selskapet til å skape innhold for blant annet sosiale medier, blogger, PR osv. uten at det virker selgende. Dersom temaet er av interesse for et bredere publikum er det en enestående mulighet til å bygge varemerket og gi mottakerne en autentisk opplevelse av selskapets personlighet også i digitale plattformer.

Bygge nettverk og pleie kundeforhold

Fysiske arrangement er en flott mulighet til å møte og bli kjent med kunder, partnere og interessenter (så vel som potensielle kunder som tidligere nevnt). Fysiske møter med kunder og partnere er fremdeles (og vil sannsynligvis alltid være) den viktigste måten å opprettholde gode relasjoner på. Dersom de ser selskapet ditt som noe mer enn et produkt – kanskje heller en alliert – vil det naturligvis være vanskeligere for dem å avslutte et forhold. Ihvertfall så lenge de er fornøyde med det.

Hvis ikke du gjør det gjør konkurrentene dine det

Å holde tritt med bransjetrender og å gi publikummet ditt nyttig informasjon på et arrangement er en ypperlig måte å posisjonere selskapet ditt som en tankeleder. Denne posisjonen kan brått være faktoren som tipper vektskålen i din favør. Dersom du ikke holder deg oppdatert og relevant er sjansen stor for at konkurrentene dine står klare for å ta din plass i rampelyset.

Trenger du hjelp med å sette sammen og arrangere et event?

Ta kontakt med oss.
Vårt in-house eventbyrå er klare for å ta arrangementet ditt til nye høyder.

X
X
X
Skip to toolbar