logo

Vi hjelper deg med alt fra A-Å

Å arrangere events er et utmerket supplement til din vekststrategi. Vi har lang erfaring i eventbransjen og brenner for å gi ditt event det lille ekstra. Uansett format. For å levere deg det beste av det beste, benytter vi oss av en effektiv prosess slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg med å skape et ekstraordinært arrangement. Trenger du en kreativ partner som kan hjelpe deg med konsept? Eller kanskje du trenger hjelp til å inkorporere events som en del av forretningsstrategien? Det er opp til deg. Vi er med deg hele veien.

 

Usikker på hvorfor du bør arrangere event? Vi har samlet 5 grunner til hvorfor du definitivt bør vurdere det.

Konseptutvikling

Dette handler om å finne et konsept som gjør ditt arrangement til en unik og minneverdig opplevelse. Hvordan skaper man et arrangement som passer publikum og som de vil huske i lang tid? Vi hjelper deg med den kreative prosessen og realiserer din visjon for eventet.

Event og forretningsstrategi

Hvordan bør din bedrift jobbe med arrangementer som verktøy for å nå selskapets målsettinger? Vi hjelper deg med å finne nye måter å nå frem til og engasjere publikummet ditt ved å bygge en eventstrategi som støtter opp om selskapets mål.

Eventproduksjon

Har du en klar visjon for arrangementet ditt og er på utkikk etter ekspertene som kan gjøre den til virkelighet? Vårt eventbyrå har mange års erfaring med produksjon og leveranse av fysiske, digitale og hybride formater.

Evaluering og dokumentasjon

Sist, men ikke minst, hjelper vi deg med å måle hva arrangementet har resultert i. Nådde du målene dine? Hva kan man lære av og ta med seg videre? Hva kan man gjøre annerledes neste gang? Vi hjelper deg med å sammenstille all den informasjonen på en forståelig og presentabel måte.

Eventlokaler på Epicenter Oslo

Vi har flere eventlokaler og møterom til disposisjon for alle typer arrangement rett ved Holbergs Plass i Oslo. Lokalene har kapasitet til alt fra små samlinger til større arrangement og konferanser inntil 350 personer. Alle våre lokaler er utstyrt med trådløst internett og skjermer med plug-and-play for presentasjon. Det er også mulighet for catering – fra snacks til bankett.

 

På Epicenter finner du tre lokaler perfekt for forskjellige formål; Disruption Hall, Think Big og Epicenter Atrium. I tillegg til disse har vi også en rekke møterom tilgjengelig for inntil 25 personer.

 

Ta en titt under for å se hvilket som passer ditt arrangement!

Disruption Hall

Pris på forespørsel
Vårt mest populære eventlokale tar opp til 240 personer i kino, 128 personer på runde bord, og inntil 300 personer ved mingling og festligheter. Sammen med en tredelt skjermvegg, scene, lydanlegg og teknikk, egner Disruption Hall seg spesielt godt for større arrangement, konferanser og seminarer med underholdning eller faglig innhold i fokus.
- Kapasitet til 240 personer i teater, 128 på runde bord og 300 til mingel.
- 290 kvadratmeter
- 48:9 LED skjermvegg
- BOSE taleanlegg
- Mikrofoner og PA system
- Scene på 7x2 meter
- Fleksibel møblering

Epicenter Atrium

Pris på forespørsel
Dette er vårt mest luftige og fleksible eventlokale som egner seg godt for blant annet større middager, bankett, julebord, sommerfest eller minglearrangementer, så vel som frokostmøter og seminar. Her er det enorm takhøyde med mye naturlig lys, godt lydanlegg, scene og umiddelbar nærhet til både kjøkken og bar. Mulighetene er mange og vi hjelper deg gjerne med planlegging og utforming av arrangementet.
- Scene og DJ-bord
- Inntil 4 flyttbare skjermer
- Headset og mikrofoner
- BOSE lydsystem
- Inntil 300 personer avhengig av oppsett

Epicaster Podcast studio

Dette er vårt plug and play podcast studio, perfekt for deg som ønsker å spille inn lyd - være seg podcast eller noe helt annet. Epicaster har kapasitet på inntil fire personer.
- Plug and play
- 4stk RØDE Procaster mikrofoner på stativ
- 4stk headset
- 1 RØDE rcp mikser
- USB input for opptak på PC/minnepenn

Møte- & konferanserom

Vi har flere møte- og konferanserom i ulike størrelser rundt om på Epicenter. Våre største rom har kapasitet til 25 personer i klasseromoppsett. Alle rom er utstyrt med skjerm for enkel tilkobling for PC. Noen av våre konferanserom er også utstyrt med utstyr for videokonferanse. Dersom dette er ønskelig, spesifiser gjerne dette ved bestilling.

 

– Passer for opp til 12 personer rundt styrebord, 25 i klasseromoppsett
– LED skjerm i alle rom
– Whiteboard
– HDMI
– Mulighet for catering

X
X
X
Skip to toolbar