logo

Vi hjelper deg med alt fra A-Å

Vi benytter oss av en effektiv prosess slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg med å skape et ekstraordinært arrangement. Trenger du en kreativ partner som kan hjelpe deg med konsept? Eller kanskje du trenger hjelp til å inkorporere events som en del av forretningsstrategien? Det er opp til deg. Vi er med deg hele veien.

Konseptutvikling

Dette handler om å finne et konsept som gjør ditt arrangement til en unik og minneverdig opplevelse. Hvordan skaper man et arrangement som passer publikum og som de vil huske i lang tid? Vi hjelper deg med den kreative prosessen og realiserer din visjon for eventet.

Event og forretningsstrategi

Hvordan bør din bedrift jobbe med arrangementer som verktøy for å nå selskapets målsettinger? Vi hjelper deg med å finne nye måter å nå frem til og engasjere publikummet ditt ved å bygge en eventstrategi som støtter opp om selskapets mål.

Eventproduksjon

Har du en klar visjon for arrangementet ditt og er på utkikk etter ekspertene som kan gjøre den til virkelighet? Vårt eventbyrå har mange års erfaring med produksjon og leveranse av fysiske, digitale og hybride formater.

Evaluering og dokumentasjon

Sist, men ikke minst, hjelper vi deg med å måle hva arrangementet har resultert i. Nådde du målene dine? Hva kan man lære av og ta med seg videre? Hva kan man gjøre annerledes neste gang? Vi hjelper deg med å sammenstille all den informasjonen på en forståelig og presentabel måte.

Eventlokaler på Epicenter Oslo

Vi har flere eventlokaler i forskjellige størrelser og ulik kapasitet. Ta en titt under for å se hvilket som passer ditt arrangement!

Disruption Hall

Pris på forespørsel
Vårt største eventlokale tar opp til 240 personer i kino, 128 personer på runde bord, og inntil 300 personer ved mingling og festligheter. Sammen med en tredelt skjermvegg, scene, lydanlegg og teknikk er det enkelt for deg å tilpasse arrangementet slik du ønsker det.
- Kapasitet til 240 personer i teater, 128 på runde bord og 300 til mingel.
- 290 kvadratmeter
- 48:9 LED skjermvegg
- BOSE taleanlegg
- Mikrofoner og PA system
- Scene på 7x2 meter
- Fleksibel møblering

Technium

Pris på forespørsel
Technium tar opp til 40 personer i teater, og er perfekt for workshoper, kurs og ledermøter. Lokalet kan enkelt settes opp med en mingledel for servering og pauser bakerst, og møte foran. Enkel tilkobling til skjerm, og ved større møter kan ekstra teknikk med mikrofoner rigges opp på bestilling.
- Kapasitet til 40 personer i kino, 30 i klasserom og 16 i hestesko
- 50 kvadratmeter
- 98" LED skjerm
- Fleksibel møblering
- Perfekt for kurs og workshop
- Lokalet er delt i to plan, med et lite platå bakerst som er perfekt for pauser og servering

Think Big

Pris på forespørsel
Dette møterommet tar opp til 25 personer i teater, og har mulighet for både gruppebord og hestesko. Om du skal holde et styremøte, en workshop, et lite frokostmøte eller en teamsamling er Think Big perfekt med naturlig dagslys og store fellesarealer utenfor.
- Passer for 25 personer i teater, 16 personer i hestesko og 20 personer i klasserom
- 40 kvadratmeter
- 65" LED skjerm
- Dagslys
- Fleksibel møblering
- Store fellesområder utenfor

Epicenter Restaurant

Pris på forespørsel
Dette er vårt mest fleksible eventlokale. Her kan du arrangere større eventer i alle mulige oppsett fra kino til bankett. Med direkte tilknytning til kjøkkenet er restauranten perfekt for frokostmøter eller andre events med servering. Mulighetene er mange og vi hjelper deg gjerne med planlegging og utforming av arrangementet.
- Scene og DJ-bord
- Inntil 4 flyttbare skjermer
- Headset og mikrofoner
- BOSE lydsystem

Epicaster Podcast studio

Dette er vårt plug and play podcast studio, perfekt for innspilling av din podcast. Epicaster har kapasitet på inntil fire personer.
- Plug and play
- 4stk RØDE Procaster mikrofoner på stativ
- 4stk headset
- 1 RØDE rcp mikser
- USB input for opptak på PC/minnepenn

Møte- & konferanserom

Pris på forespørsel
Vi har flere møte- og konferanserom i ulike størrelser rundt om på Epicenter. Våre største rom er møblert med styrebord for 12 personer. Alle er utstyrt med skjerm for enkel tilkobling for PC. Noen av våre konferanserom er også utstyrt med utstyr for videokonferanse. Dersom dette er ønskelig, spesifiser gjerne dette ved bestilling.
- Passer for opp til 12 personer rundt styrebord
- LED skjerm i alle rom
- Whiteboard
- HDMI
- Mulighet for catering
X
X
X
Skip to toolbar