logo

Velkommen til Epicenter

Epicenter er et innovasjonshus i hjertet av Oslo som hjelper selskaper med å akselerere og fasilitere innovasjon og vekst. Her har vi også eventlokaler for ethvert event og format. Oppdag Disruption Hall, vårt mest populære lokale for konferanser, seminarer og kick-off, eller sjekk ut Atrium, Oslos kanskje mest luftige eventlokale.

Disruption Hall

Vårt mest populære lokale med en ikonisk skjerm perfekt for seminarer, konferanser, kick-off, streaming og opptak.

 

Dette er et svært fleksibelt lokale som også passer utmerket for banketter og fester. Gå for et tradisjonelt kino-oppsett med opptil 230 gjester, eller transformer lokalet til et mingleområde for inntil 300 personer. Her er det bare fantasien som begrenser deg. 

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om kapasitet og oppsett som gjør ditt neste event til en suksess! 

Velkommen til Disruption Hall

CASE:
WORLD FUTURE DAY

1. mars 2023 feiret vi World Future Day på Epicenter. Med 150+ gjester i kino-oppsett i Disruption Hall, en rekke foredragsholdere og catering gjennom dagen ble dette en braksuksess, etterfulgt av en Afterwork i vår lounge rett utenfor eventlokalet, med bar, musikk og mingleoppsett. Se videoen for å få inspirasjon til ditt neste event.

Om Disruption Hall

Epicenter Atrium

Dette er kanskje Oslos mest luftige eventlokale og egner seg godt for blant annet større middager, bankett, julebord, sommerfest eller minglearrangementer, så vel som frokostmøter, kick-off og seminar.

 

Her er det enorm takhøyde med mye naturlig lys, godt lydanlegg, scene og umiddelbar nærhet til både kjøkken og bar. Mulighetene er mange og vi hjelper deg gjerne med planlegging og utforming av arrangementet.

Om Epicenter Atrium

Vil du vite mer om event på Epicenter?

Kontakt oss ved å sende inn skjema via knappen under, eller ta direkte kontakt med vår Head of Event,
Peter Vedenvik:

 

✉️ peter@epicenteroslo.com

📞 +47 472 95 153

 

 

Kurs- og møterom

Med våre 14 møterom hjelper vi deg å finne det perfekte rommet for ditt behov enten det er styremøte, kurs eller noe helt annet.

 

Vi har møterom for inntil 20 personer. Trenger du en time? En dag? Flere dager? Kanskje trenger du noen ekstra rom til eventet ditt? Ingen problem.

 

Vi tilbyr også catering og gir deg tilgang til fellesområdene på Epicenter når du er her. 

Våre møterom har

Epicaster Podcast studio

Dette er vårt plug and play podcast studio, perfekt for deg som ønsker å spille inn lyd – være seg podcast eller noe helt annet. Epicaster har kapasitet på inntil fire personer.

Epicaster er utstyrt med

Oslos mest innovative eventbyrå

Møt vårt in-house eventbyrå som hjelper deg med eventstrategien, utvikling av konsept og gjennomføring av ditt event. 

X
X
X
Skip to toolbar