logo

Vi går på jobb for å hjelpe andre å lykkes

På Epicenter har vi en unik kombinasjon av ressurser med et levende community og økosystem, gründererfaring og en verktøykasse vi vet fungerer. Ved å fokusere på resultater og skreddersy løsninger hjelper vi deg å nå dine mål – uavhengig av om du kommer fra et veletablert selskap som ønsker å få fart på innovasjon eller om du kommer fra en start-up som ønsker å øke salget.

 

Vi vet at du kjenner ditt selskap bedre enn noen andre...

…og at du dermed er en vital del av å realisere suksess. Vi jobber med tre ulike formater for å forenkle og akselerere utviklingen og veksten for ditt selskap:

Sounding board og coaching

Dette handler om å frigjøre og realisere potensialet i individer. Ved å snakke sammen og utforske ideer med en erfaren og senior rådgiver får du hjelp til å finne ut hva dine neste strategiske steg er. Vi tilbyr coaching for både ledere og gründere.

Programmer

Våre programmer er strukturerte workshops hvor vi samler likesinnede team, selskaper eller individer. Innholdet varierer og baserer seg på hvilke behov som avdekkes, men vi er opptatt av å skape en spennende miks av inspirasjon, seminarer, coaching og aktiviteter sammen med andre. Vi tilbyr: innovasjonsprogrammer, kundeprogrammer, partnerprogrammer og akseleratorprogrammer.

Skreddersydde tjenester

Sist, men ikke minst, bretter vi opp ermene og gjør grovarbeidet sammen med deg. Vi kan sette opp en innovasjonsgruppe, hjelpe deg med å gå internasjonalt, hjelpe deg med forberedelser til funding-runder, starte et selskap eller bare evaluere et initiativ som ikke leverer som ønsket. Det er opp til deg – vi skreddersyr en prosess som passer for det du trenger.

Suksesshistorie: Enterprise Singapore

Vi har innovasjons- og vekstprogrammer på Epicenter – både in-house og i samarbeid med partnere som Microsoft, Google og Nordisk Råd. Mer enn 400 startups og scaleups har deltatt i våre programmer. Vi har også hjulpet flere utenlandske selskaper med å ekspandere internasjonalt. Nylig inngikk vi et samarbeid med Enterprise Singapore.

X
X
X
Skip to toolbar