logo

Etsitkö työpistettä tai toimitilaa inspiroivasta työympäristöstä? Vuokraa työpiste, kompakti studio tai oma toimisto joustavalla sopimuksella. Innovatiivinen yhteisö ja kattaavat jäsenedut sisältyvät hintaan.

Studiot ja toimistot

Kaipaatko omaa tilaa? Tutustu Studioihin ja vapaina oleviin toimistoihin. Ihastu yhteisöömme, palveluumme ja sijaintiimme.

Studiojäsenyys

Kysy hintaa
Oma työhuone ja inspiroiva työyhteisö samassa paketissa. Etsitkö tiimillesi modernia toimistoa? Täyden palvelun studioihimme mahtuu 2-12 henkeä. Sisusta huoneesi niin kuin haluat ja nauti innovaatiotalon monipuolisista jäseneduista. Anna meidän huolehtia siivouksesta, wifistä ja tilojen ylläpidosta. Palvelutiimimme auttaa sinua postin, kokoustarjoilujen ja vieraiden vastaanoton kanssa. Jäsenyyteen kuuluu myös mahdollisuus käyttää Epicenterin monipuolisia kokous- ja tapahtumatiloja. Aktiivinen yhteisömme tulee tietenkin kaupan päälle.

Private Office -jäsenyys

Kysy hintaa ja tutustu tiloihin
Oman toimistotilan yksityisyys ja kansainvälisen yhteisön hyödyt Helsingin parhaalla paikalla. Private Office -jäsenyys sopii täydellisesti sinulle, joka tarvitset yrityksellesi täysin yksityistä toimistotilaa ja haluat samalla nauttia innovaatiotalon inspiroivasta yhteisöstä. Helsingin Epicenterissä on 12–500 hengelle sopivia Private Office -tiloja, joista jokainen on sisustettavissa oman brändisi mukaisesti. Jäsenyyteen kuuluu myös mahdollisuus käyttää Epicenterin monipuolisia kokoustiloja – ja Epicenterin jäsenedut kuuluvat tietysti pakettiin. Tiedustele sinulle sopivien tilojen saatavuutta ja hintoja.

98m2 Toimisto / Private Office

Kysy hintaa - vapaana nyt
Tähän viehättävään 5. kerroksen kulmatoimistoon mahtuu 10–12 työpistettä. Toimistossa on avoin työtila ja oma kokoustila, minikeittiö ja wc.

170m2 Toimisto / Private Office

Kysy hintaa - vapaana nyt
Etsitkö toimivaa ja modernia toimistoa, johon mahtuu noin 20 henkilöä? Tässä valoisassa 5. kerroksen toimistossa on reilusti tilaa työpöydille ja vapaalle oleskelulle. Tilassa on lisäksi oma kokoushuone, viihtyisä keittiönurkkaus ja useampi wc. Täysi palvelu sisältyy pakettiin!

220m2 Toimisto / Private Office

Kysy hintaa - nyt vapaana
Tämä viihtyisä ja toimiva toimisto sopii 20–26 hengen tiimille. Toimisto sisältää yleiset tilat työpöydille, sekä useamman kokoushuoneen, keittiöalueen ja wc:n. Valitse joustava ja nykyaikaunen toimisto – täysi palvelu tekee työarjesta helppoa.

488m2 Toimisto / Private Office

Kysy hintaa - nyt vapaana
Tarvitsen reilusti tilaa? Tässä 5. kerroksen toimistoon mahtuu isompikin tiimi! Asettelusta riippuen tähän toimistoon mahtuu jopa 55 työpöytää. Toimistossa onolme erillistä kokoushuonetta, vapaata oleskelutilaa, kaksi keittiötä ja useampi wc. Nauti luonnonvalosta, modernista tilasta ja talon täydestä palvelusta!

Jäsenyydet yrittäjille ja yrityksille

Olipa kyseessä vain sinä ja tietokoneesi tai isompi yritys vailla joustavaa lisätilaa Helsingin keskustasta, meiltä löydät takuulla sopivan jäsenyyden. Kaikki jäsenyytemme sisältävät

  • Vastaanotto- ja postipalvelut
  • Hyvinvointi- ja liikuntapalvelut sekä kuntosalin
  • Kahvin ja teen
  • Pyöräkellarin ja henkilökohtaista säilytystilaa
  • Lounasravintolan ja kadehdittavan hyvä cateringin
  • Kattavat verkostoitumismahdollisuudet ja tapahtumat
  • Monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat sekä podcast-studion
  • Asiantuntevaa apua tapahtumasuunnittelussa ja tuotannossa

Flex-jäsenyys

Alkaen 345 €/kk
Flex-jäsenenä pääset osaksi Helsingin eläväisintä yritysyhteisöä. Flex-jäsenyytemme sopii läppärin kanssa työskentelevälle yrittäjälle tai tiimille, joka kaipaa joustavaa työskentelytilaa toiminnalleen. Jos kaipaat inspiroivaa coworking-tilaa, kannustavaa yhteisöä, sekä toimiston palveluja tai vakituista postiosoitetta, Flex-jäsenyys sopii sinulle.

Loft-jäsenyys

Alkaen 645 €/kk
Etsitkö inspiroivaa työpistettä ydinkeskustasta itsellesi tai tiimillesi? Tervetuloa Epicenter Loftiin Helsingin kattojen ylle, talomme 8. kerrokseen. Loft-jäsenyys on avaimet käteen -paketti, johon kuuluu tarvitsemasi määrä nimettyjä työpisteitä prameassa kattohuoneistossamme huonekaluineen, keittiöineen ja loftilaisten omine kokoushuoneineen. Tila ja työpisteet ovat vaivattomasti muokattavissa juuri sinun tai tiimisi tarpeisiin esimerkiksi ergonomisilla tuoleilla ja näytöillä. Jäsenyyteen kuuluu myös kaikki Epicenterin edut ja palvelut.

Partner Desk -jäsenyys

Alkaen 530 €/kk
Partner Desk-jäsenenämme saat oman nimetyn työpisteen viihtyisistä coworking-tiloistamme. Jäsenyys sopii loistavasti sinulle, joka haluat vakituisen työpisteen ja osoitteen yrityksellesi Helsingin arvostetuimmasta postinumerosta. Jäsenyyden myötä saat myös pääsyn uusimmalla tekniikalla varustettuihin neuvottelutiloihimme sekä tietysti kaikki muutkin jäsenedut.

Corporate-jäsenyys

Kysy hintaa
Tarjoa työntekijöillesi paikka työskennellä ja verkostoitua eläväisessä Helsingin ydinkeskustassa. Corporate-jäsenyytemme on tarkoitettu suuremmille yrityksille, jotka etsivät joustavaa työtilaa pääkonttorin jatkeeksi Helsingin ydinkeskustassa. Jäsenyys sisältää sovitun lukumäärä päiväpasseja ja neuvotteluhuoneaikaa tiimillesi.
X
X
X
Skip to toolbar