logo

Nordic Scalers: Ansökan för hösten 2023 är nu öppen

Innovation som gör skillnad sker när det finns en attityd, stöttad av en vision och en tydlig strategi.

 

Välkommen till Nordic Scalers – en unik möjlighet för att accelerera din tillväxt. Nordic Scalers är ett program som strävar efter att bygga världens bästa ekosystem för scaleups när det gäller lärande, delande av kunskap mellan likasinnade, praktiskt stöd och nätverksutveckling.

 

  • Sista ansökningsdag: 8 oktober 2023
  • Programstart: 25 oktober 2023
  • Programavslut: 31 januari 2024
  • För scaleups med en omsättning på 2 miljoner euro eller mer

600+ företag, 6000+ medlemmar

Epicenter Impact Report 2023

Epicenter Impact Report 2023 – en rapport som kartlägger påverkan och avtryck från våra nordiska marknader, för att reflektera över hur vi gemensamt kan bygga en framtid där innovation driver en positiv samhällsutveckling med fler möjligheter för kommande generationer.

Välkommen till Epicenter Stockholm

Epicenter är en plats där människor samlas för att dela tankar som förändrar samhället i stort. En plats för att skapa och där idéer lämnar skrivbordet och blir till verklighet. En mötesarena där företag kan samarbeta, växa och bygga nya lösningar – tillsammans.

Delar du vårt sätt att tänka? Hyr ett skrivbord, eller ditt eget flexibla kontor, håll i ett lärorikt event, boka en konferens, ta del av våra innovationsprogram eller bara kom förbi och säg hej.

 

Vi ses på Epicenter!

Just nu på Epicenter Stockholm

 

"Epicenter is an example of how the collaborative force is stronger than the individual"

Anna Gissler Head of Market & Communications, AMF Fastigheter