logo

Epicenter är mötesarenan för digitala scaleups, företag, intraprenörer och entreprenörer. Därför startade vi Epicenter Campus när vi insåg att det finns ett stort behov av programmerare. Utvecklarna på Epicenter Campus får på kort tid en avancerad utbildning och det finns alltid programmerare att hyra som passar dina behov. Behöver du en utvecklare? Hör av dig!

 
 

Hitta din nästa kod-stjärna…

Med en stor brist på utvecklare i Sverige och Europa står den svenska tech-industrin inför stora utmaningar med att rekrytera topp-programmerare och utvecklare. Därför skapade vi Epicenter Campus i samarbete med School of Applied Technology och en avancerad utvecklarkurs på 13-veckor. Det är en uppslukande bootcamp som tar eleven från nybörjare till en kunnig JavaScript-utvecklare av Full Stack. Efter avslutad utbildning har de kunskap och kompetens att arbeta direkt med företag inom och utanför Epicenter-ekosystemet. När storföretag som Telia, MRG Gametek och Klarna rekryterat programmerare från Epicenter Campus, finns det ingen tvekan om att kandidaterna är riktigt bra på vad de gör.

Behöver du en kunnig utvecklare?

Vi har duktiga digitala utvecklare att hyra under hela året. Eftersom Epicenter Campus är en del av deras utbildning har de goda kunskaper i Full Stack JavaScript, vilket gör dem till några av de mest uppdaterade digitala talangerna på marknaden. Se efter själv och ansök om att hyra en utvecklare!        

Ansök om att hyra en utvecklare

Bli kodare

Tror du att du har vad som krävs för att bli en duktig kodare? På Epicenter Campus har du möjlighet att gå en intensiv kodningsutbildning gratis. Allt du behöver göra är att ansöka och ta ett test för att få reda på om du har det som krävs. Blir du antagen får du en tremånaders heltidsutbildning i kodning på Epicenter gratis. Om du lyckas med kursen kan du se fram emot att bli anställd av ett digitalt företag via Epicenter Campus. Ditt drömjobb är inom räckhåll! Låter det som något för dig?

Ansök om att bli kodare här

Utvecklare med mångfald

Tech-industrin måste spegla befolkningen och det kräver mer mångfald. Därför strävar vi på Epicenter och vår partner, SALT School of Applied Technology efter en mångfaldsbetonad studentpool. Målet med utvecklarprogrammet är att öka antalet kvinnor och personer med icke-svensk bakgrund inom svensk tech. Hittills har vi i våra två utbildningsomgångar haft cirka 90 studenter från 14 olika länder och 30 procent kvinnor. Rekryteringen till programmet är rättvis och baseras på personlighet, ambition och prestation i logik- och intelligenstest. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån – om du har färdigheterna som krävs, vill vi ha dig hos oss.

Hoppa till verktygsfältet