logo

Accelerera din startup

Det här är Epicenters Acceleratorprogram

Epicenters Acceleratorprogram är ett strukturerat 12-veckorsprogram där vi erbjuder 6–8 företag:

 • Rum – Sitt och jobba på Epicenter
 • Aktiv matchmaking – Vi erbjuder chansen att samarbeta med branschledare inom ditt område
 • Personlig coaching – Personlig coaching från utvalda mentorer
 • Funktioner och fördelar – Få praktisk hjälp med dina affärsbehov, såsom juridisk hjälp och marknadsföring etc.
 • Bli global – Vi är del av, och partner med, ”Microsoft för Startups” med tillgång till hubbar över hela världen som du kan få kontakt med. En hel värld av möjligheter öppnas!
 • Få hjälp med finansiering – Möt affärsänglar, VC:s och investerare via personliga introduktioner och förenkla din finansieringsresa
 • Allt detta är GRATIS utan förpliktelser

Epicenters Acceleratorprogram genomförs två gånger per år.  

LÄR DIG MED OM EPICENTERS ACCELERATORPROGRAM

Ansök till Epicenter Acceleratorprogram?

Microsoft Accelerate är ett samarbete med Microsoft for Startups. Just nu letar vi främst efter nystartade bolag inom följande branscher/områden:

 • FinTech
 • MedTech & Health
 • Media & Communication
 • IoT
 • FoodTech
 • AI
HÅLL DIG UPPDATERAD OM EPICENTER ACCELERATOR

Innovationslabb

Att vara innovativ, tänka framåt och fokusera på rätt saker kan vara svårt. Tillsammans med våra vänner från Result hjälper vi företag med tydliga strategier för effektfull innovation. Gör som SEB och Stronghold och låt oss hjälpa dig på resan mot kontinuerlig utveckling. Det är inte lätt att vara steget före konkurrenterna och att alltid veta vart du ska härnäst. På Epicenter får du tillgång till ett affärsnätverk med experter med värdefull kunskap som hjälper dig att ligga i framkant. Med erfarna partners i Epicenters ekosystem får du tillgång till best practice och research. Här kan du interagera med innovativa startups och ta del av den inspirerande och kreativa atmosfären. Med erfarna partners i Epicenters ekosystem får du tillgång till best practice och här kan du interagera och samarbete med innovativa startups, scaleups och storbolag. Påbörja din tillväxtprocess och förbättra era digitala innovationer. Vet du inte vilken typ av labb som du behöver? Kontakta oss idag så hjälper vi dig hitta rätt.

 
 

Corporate Innovation Lab case study: SEB

SEB startade sitt innovationslabb med tre huvudmål i fokus: a) Möjliggöra bättre prioritering av deras strategier b) Skapa nya innovationer i linje med strategin c) Skapa en ny kultur av intraprenörer med ett nytt tankesätt samt en verktygslåda för snabba tester och prototyper för att få in fler projekt in i organisationen. Nästan fyra år och 2000 personer senare har SEB ett nytt förhållningssätt som inte bara skapat värde i nya innovationer utan även hur det rullas ut och sprids. Dessutom har SEB lyckats skapa en kultur för att locka och behålla talanger i världsklass.

Behöver du innovera och växa?

Vill du driva ett Corporate Innovation Lab tillsammans med oss? Hör av dig så kan vi diskutera vilken typ av labb som passar era behov! Är du intresserad av att driva ett Corporate Innovation Lab tillsammans med oss? Behöver du hjälp att kombinera kreativa idéer med långsiktiga affärsmodeller? Vill du lösa verkliga problem med lokal kunskap? Eller vill du skapa ett hållbart och växande företag? Vart du än befinner dig måste du alltid ligga steget före. Epicenter ger dig tillgång till de bästa tillväxt- och innovationsprogrammen. Innovation som bidrar till faktisk förändring sker när rätt attityder finns på plats och stöttas av en vision och tydlig strategi. Oavsett om det handlar om en innovationsworkshop, en tillväxt-sprint, ett scaleup- eller acceleratorprogram, kan vi på Epicenter hjälpa dig. Är du ett etablerat företag, scaleup eller en startup? Vi har de perfekta tillväxtprogrammen för dig.

VILL DU VETA MER HUR INNOVATIONSLABB KAN HJÄLPA DIG? KONTAKTA OSS!

Skala upp med framgång

Vi vill hjälpa dig till framgång och genom vårt nätverk kan vi göra det. Tillsammans med partnerföretaget Result, ett internationellt nätverk av entreprenörer som fungerar som affärscoachar, erbjuder vi många program som hjälper dig på resan mot framgång. Vill du vara tydligare i dina strategier? Gå med i en Coaching Sprint och få entreprenörers perspektiv. Vill du ha hjälp att skala upp verksamheten? Delta i ett Scaleup-labb, ta del av best practices och få fördjupad kunskap om alla fallgropar som ska undvikas.

 
 

Vilken typ av scaleup-program?

Vårt partnerföretag Result är ledande tillväxtexperter och fungerar som coacher som hjälper dig att uppfylla ditt företags verkliga potential. Result har en lång rad scaleup-program anpassade efter olika behov. Ett samarbete med Result i Epicenters kreativa miljö skapar en ny innovationsprocess som tar dig längre än du trodde var möjligt.

Vill du växa?

Ta kontakt med oss idag och så hjälper vi dig hitta det scaleup-program som passar dig och ditt företag bäst. Vår stora community med digitala företag har lång och bred erfarenhet av branschen. Vi vet hur vi kan hjälpa till, så var inte rädd för att fråga.

KONTAKTA OSS NU

Hackathon & innovationsworkshop

På Epicenter samlar vi några av de mest innovativa hjärnorna i team som tillsammans skapar lösningar på svåra problem. Våra team hackar det som inte går att hacka och löser det olösliga. Ett Hackathon innebär att ett team samarbetar intensivt för att lösa ett specifikt problem. Vill du bygga en ny datavisualisering eller undersöka ett knepigt problem? Då är ett Hackathon något för dig! Ett Ideathon är en brainstorming som river mentala hinder och genererar idéer. Det kan vara alltifrån hur man får kundernas uppmärksamhet i hård konkurrens till att ta fram nästa revolutionerande funktion för din produkt. Genom Hackathons och innovationsworkshops skapar vi tillsammans bättre lösningar som påverkar fler!

 
 

Låt oss samarbeta!

Har du ett problem som inte verkar ha en lösning? Ha ett Hackathon eller Ideathon tillsammans med oss så löser vi problemet!

HÖR AV DIG TILL OSS OCH BOKA ETT HACKATHON ELLER IDEATHON
Hoppa till verktygsfältet