logo

Vad kan vi göra för dig

Med fokus på vår community

På Epicenter lägger vi allt fokus på vår community. Vi är helt anpassade för dagens och morgondagens behov och erbjuder alltifrån flexibla coworkingytor till privata skrivbord och egna kontor. När du blir medlem hos oss är du välkommen till hundratals community-events och kunskapsprogram som ligger i absolut framkant. Alla våra medlemmar har tillgång till Epicenter i Stockholm, Amsterdam, Oslo och Helsingfors. Här samlar vi lokala och internationella entreprenörer, change-makers och intraprenörer. Som medlem hos oss får du ta del av alla fördelar vi erbjuder – support i dina dagliga utmaningar, en in-houserestaurang i toppklass och matchmaking med andra intressanta företag som dagligen förändrar den digitala spelplanen.

LÄR DIG MER OM MEDLEMSKAP & ARBETSPLATSER

Innovation & tillväxt

Behöver du hjälp med digital innovation, idéskapande och ökad tillväxt? Eller söker du kanske en erfaren coach som stöttar dig på resan till framgång? Vi har innovationslabb, scaleup- och acceleratorprogram som passar dig oavsett var du befinner dig i processen. Lär dig mer, utvecklas, experimentera och väx med oss.

LÄR DIG MER OM INNOVATION & TILLVÄXT

Event & konferenser

Planerar du ett mingel med några få personer eller en heldagskonferens för hundratals gäster? Med flera olika eventytor och mötesrum kan du skräddarsy ditt event hos oss. Och du behöver inte oroa dig för arrangemanget. Vi hjälper gärna till med alltifrån mat till inbjudningar och bokningar av föreläsare. Med Epicenter i ryggen kan du fokusera på upplevelsen så sköter vi alla de delar som krävs för att det ska bli ett oförglömligt event.

LÄR DIG MER OM EVENT OCH KONFERENSER

Community & aktiviteter

Vi tror att allt är möjligt när rätt människor och företag möts. Hos oss får du kontakt med lokala och internationella entreprenörer och kreatörer på våra 150+ aktiviteter och community-events som arrangeras varje år. Epicenter finns till för att du ska utvecklas och genom träffar med inspirerande människor i masterclass-program, workshops och thought leader-möten får du nya möjligheter att växa och forma din framtid.

SE ALLA KOMMANDE COMMUNITY AKTIVITETER

Programmerare att hyra

Med en växande efterfrågan på programmerare och utvecklare till den svenska tech-industrin kanske du har svårt att locka de bästa av de bästa. På Epicenter Campus finns lösningen.

LÄR DIG MER OM ATT HYRA PROGRAMMERARE

Företagslägenheter

Har du svårt att locka rätt talanger på grund av Stockholms svårtillgängliga bostadsmarknad? Tillsammans med Trede Properties och SEB Greenhouse erbjuder Epicenter ett innovativt bostadsinitiativ för företag. Med Epicenter Living slutar Stockholms bostadsbrist vara ett problem vid rekryteringen.

LÄR DIG MER OM FÖRETAGSLÄGENHETER
 

Hoppa till verktygsfältet