logo

Vi jobbar för att hjälpa andra att lyckas

På Epicenter har vi en unik kombination av tillgångar så som en vibrerande community och ekosystem, ett track record i entreprenörskap, och en bevisat fungerande verktygslåda. Genom att fokusera på resultat och att bygga specialanpassade lösningar så hjälper vi dig att nå dina mål – oavsett om du är ett storbolag som vill öka din innovationstakt, eller om du är ett start-up som vill öka din försäljning.

Vi vet att det är du som kan ditt bolag bäst, och det är alltid du som driver er framgång framåt. För att förenkla och öka takten på din resa har vi brutit ner vårt arbetssätt i tre större block.

Bollplank och coaching

Detta block handlar om att lyfta fram potential hos individer. Genom att prata med en senior coach med gedigen erfarenhet får du hjälp med att sortera ut vilka nästa steg du har framför dig i din innovations- och tillväxtresa. Vi erbjuder coaching anpassad till både chefer och entreprenörer.

Program

Våra program är strukturerade utifrån att samla likasinnade team, företag eller individer. Innehåller i programmet varierar beroende på vilka behov vi identifierar men vi skapar alltid en spännande mix av inspiration, kunskapsseminarium, coaching och upplevelser tillsammans med dina medarbetare. Vi erbjuder fölande:
•Innovationsprogram
•Kundprogram
•Partnerprogram
•Acceleratorprogram

Anpassade tjänster

Sist men inte minst så kan vårt team också kliva in och göra grovarbetet tillsammans med dig och ditt team. Vi kan till exempel sätta upp en innovationsenhet i er organisation, hjälpa er att förbereda för en ny kapitalrunda, ta fram ett nytt bolag eller jobba nära för att tillsammans utvärdera vad som i dagsläget inte fungerar. Detta block är helt anpassningsbart utifrån era behov.

Just nu på Epicenter Stockholm

 

"Epicenter is the only physical place in Stockholm that is vibrant and active enough to succeed in attracting the strongest developers"

Jean-Francois Moreau Studio Lead, Devoteam Creative Tech