logo

Vi finns här för dig

För att hjälpa dig att skapa ett extraordinärt event har vi brutit ner vårt sätt att arbeta i fyra större block. Vill du vara kreativ tillsammans med oss för att sätta ett starkt eventkoncept eller vill du ha hjälp med att bygga in event i din tillväxtstrategi? Det är upp till dig men vi är med dig hela vägen.

Kreativ konceptutveckling

Den här fasen handlar om att hjälpa dig att hitta ett koncept som gör ditt event till en unik och minnesvärd upplevelse. Hur skapar du ett event som passar din publik och stannar hos dem länge efter det att de har lämnat eventet? Vi hjälper dig med den kreativa processen för att ta fram och paketera den upplevelsen.

Event som en del av din tillväxtstrategi

Hur ska du som företag jobba med event för att nå dina tillväxtmål? Vi hjälper dig att hitta nya sätt att både nå och bygga relation med din målgrupp genom att tillsammans med dig bygga in en eventstrategi i ditt företag.

Eventproduktion

Har du redan en tydlig idé av vilket typ av event som du vill skapa och letar nu efter ett proffsigt team som kan hjälpa dig att verkställa din idé? Epicenters eventbyrå har flera års erfarenhet av att producera och leverera event i fysiska, digitala eller hybrida format.

Utvärdering och dokumentering av ditt event

I det sista blocket hjälper vi dig att förstå vad du har uppnått genom ditt event. Nådde du dina mål? Vilka var de huvudsakliga lärdomarna och insikterna från eventet? Och vad ska du ta med dig till framtida event? Vi hjälper dig att samla all den informationen i ett förståeligt och presenterbart format.

Eventytor hos Epicenter Stockholm

Vi har en mix av olika eventytor för ditt fysiska, digitala eller hybrida event. Upptäck dem här nedan eller kontakta oss för en visning.

Disruption Hall

Perfekt designad för digitala eller hybrida event som smidigt också kan göras om till en helt fysiskt local som kan ta upp till 210 personer i biosittning. I Disruption Hall har du tillgång till en 9m stor skärm med uppbyggd scen framför.
Rymmer 210 personer i biosittning och 300 för mingel.
Ljudsystem och LCD-skärm.
289 kvadratmeter
Fullt utrustad digital studio anpassad för hybrida event. PA-utrusting och kamera för live stream.
En scen byggd i två lager.
Privat ingång direkt från Mäster Samuelsgatan med egen foajé.
Dedikerade toaletter.

Terassen

En inomhusyta som med hjälp av sin takhöjd och tak helt i glas känns som att vara utomhus. Ytan är 300 kvadratmeter och kan ta emot upp till 350 personer för stående mingel.
Tillgång till projektor och skärm
2 headset och en handmikrofon
En flyttbar scen som kan byggas upp där du vill ha den
Kan möbleras för publik, middag eller mingel.
Direkt access till vår restaurang och bar.

Revelation Space

Ett 55 kvadratmeter flexibelt rum som tar emot upp till 50 personer i biosittning eller 70 personer för stånde mingel. I detta rum finns en 98 tums skärm där du smidigt kopplar upp din dator och har tillgång till ett fullskaligt ljudsystem. Ett perfekt rum för en mindre heldagskonferens.
Enkelt justerbara möbler
98 tums skärm med ljudsystem och mikrofoner
Tillgång till catering för både mat och dryck

Technium

Ett 45 kvadratmeter stort rum med direkt access till ett mysigt mingelrum med soffor och fåtöljer. Rummet är fullt utrustat med en 98 tums skärm, ljudsystem och mikrofoner. Ett optimalt rum för frukostseminarier eller en lunch workshop.
Enkelt justerbara möbler.
98 tums skärm med ljudsystem och mikrofoner.
Tillgång till catering för både mat och dryck.

Mötesrum och konferensrum

På Epicenter Stockholm har vi runt 20 unika konferenesrum i alla möjliga storlekar. Boka ett mötesrum för 2 eller 20 personer i så många timmar du behöver.
För 2-20 personer
Tv skärmar 65''-85''
White boards
HDMI + VGA
Telefoner
Bluetooth konferens
Ljudsystem

Just nu på Epicenter Stockholm

 

"Epicenter is an example of how the collaborative force is stronger than the individual"

Anna Gissler Head of Market & Communications, AMF Fastigheter