logo

KOMMER: Ledige Studio

Det er ikke så ofte, men snart får vi et par studio ledige!

 

Våre Studio er perfekt for selskaper med inntil 10 ansatte som ønsker å vokse, og som trenger et låsbart kontor med fleksibel leiekontrakt midt i Oslo. På Epicenter får du langt mer enn bare et låsbart kontor. Du får jobbe blant Oslo’s mest innovative selskaper og ta del i et nettverk og community med kunnskap og utvikling i fokus.

 

Med Studio på Epicenter får hele teamet ditt tilgang til Epicenters nettverk og en rekke andre fordeler som et antall inkluderte møteromstimer, tilgang til store fellesarealer, gym, community events og mye mer!

Andre fordeler som inngår i Studio Kontor

Hvorfor Epicenter?

Her møter du selskaper i startup-fasen, scaleup-fasen og etablerte corporates i en herlig miks. Gjennom et utvalg medlemskap og kontorløsninger, samt en rekke community-events er Epicenter den perfekte arenaen for selskaper som ønsker å innovere og vokse i et økosystem som tilbyr faglige arrangementer, nettverksbygging og sosiale aktiviteter.

6000+ medlemmer, 500+ selskaper

Ikke helt det du så etter?

Vi har medlemskap og kontorer for ethvert behov og alle kommer med en rekke fordeler og fasiliteter. Sjekk ut våre andre medlemskap og kontorløsninger for å finne det som passer best for deg og ditt selskap.

X
X
X
Skip to toolbar