logo

Velkommen til Epicenter Campus

Epicenter er et community av digitale scale-ups og entreprenører. Epicenter Campus ble til på grunn av mangel på programmerere. Alle kandidatene i programmet går på kort tid gjennom et avansert kurs i programmering. Ta kontakt med oss om du trenger utviklere. Vi finner en som passer dine behov.

Trenger du en ekstra utvikler?

Gjennom vårt samarbeid med School of Applied Technology </salt>, har vi Full Stack JavaScript utviklerne du trenger. Som en del av utdanningen gjennom Epicenter Campus, får kandidatene et intensivt 12 ukers kurs i Full Stack JavaScript koding. Ta kontakt med oss om du trenger utviklere i Oslo og hør når neste kull er ferdig utdannet. 

FORESPØR EN PROGRAMMERER

Vil du bli en profesjonell utvikler?

Har du det som trengs for å bli en koder? Gjennom Epicenter Campus har du muligheten til å gjennomgå et tre måneders kurs i avansert koding helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en søknad og ta en test for å se om du er kvalifisert. Om du gjennomfører kurset, kan du se frem til å bli ansatt av et digitalt selskap gjennom Epicenter. 

ER DET DEG VI SER ETTER? SØK HER!

Finn din neste utviklerstjerne!

Med stor mangel på digital kompetanse i Europa i dag, møter den norske tech-industrien utfordringer når det gjelder å rekruttere dyktige programmerere. Dette er grunnen til at Epicenter Campus ble til. I samarbeid med School of Applied Technology, tilbyr vi et intensivt 12 ukers kurs i programmering hvor kandidatene etter fullført program er selvstendige Full Stack JavaScript programmerere. Store digitale selskaper som Coop, Feed og Talented er blant bedriftene som allerede har ansatt utviklere gjennom Epicenter Campus.

X
X
X
Skip to toolbar