logo

Henriette Sveen, Country Manager

Henriette er vår Country Manager, vår kaptein og lederstjerne! Hun sørger for at vi alle trekker i samme retning slik at vi sammen gjør visjonen til virkelighet. 

 

Telefon: +47 466 73 667

LinkedIn 

Email Henriette

Mathias Willumsen, Head of Community

Mathias er vår Head of Community – det vil si; han som får det til å skje spennende ting på huset. Han kan alt og fungerer som vårt orakel – eller wizard som vi kaller han. 

 

Telefon: +47 951 24 614

LinkedIn 

Email Mathias

Christina Ween, Head of Service

Christina er vår Head of Service og ansvarlig for at alle har det bra på Epicenter, noe hun er helt rå på. Hun er en solstråle uten like, noe du vil merke når du kommer inn på Epicenter.

 

Telefon: +47 932 67 711

LinkedIn 

Email Christina

Torgeir Kjepso, Head of Event

Torgeir er vår Head of event. Det han ikke kan om event er ikke verdt å vite. Han sørger for at alle som arrangerer events hos oss får en uforglemmelig opplevelse. 

 

Telefon: +47 944 46 104

LinkedIn 

Email Torgeir

Siril Skogbrott, Production Manager

Siril er vår Production Manager og hun som sørger for at produksjonen av events går som det skal. Siril er en problemløser og fikser det som fikses kan. 

 

Telefon: +47 413 61 473

LinkedIn 

Email Siril

My Elfstrand, Business Relationship Manager

My er en av våre Business Relationship Managers, en nettverksdronning og dermed også en fantastisk matchmaker. Vil du komme i kontakt med et annet selskap? Snakk med My!

 

Telefon: +47 413 46 454

LinkedIn 

Email My

Morten Wang, Business Relationship Manager

Morten er en av våre Business Relationship Managers med et talent for å identifisere og imøtekomme behov. Trenger du en som forstår behovene dine? Ta kontakt med Morten! 

 

Telefon: + 47 959 00 504

LinkedIn 

Email Morten

Marte Willumstad, Marketing Manager

Marte er vår Marketing Manager. Hun tar seg av all marketing, være seg kommunikasjon, presse, Sosiale medier, innhold… Osv.  Har du noe spennende å dele med oss? Snakk med Marte!  

 

Telefon: +47 950 92 611

LinkedIn 

Email Marte

Helga Stifoss-Hanssen, Finance Manager

Helga er vår Finance Manager og en ekte Excel-fan. Hun sørger for at vi når visjonen innenfor budsjettets rammer og at alt det finansielle går på skinner. 

 

Telefon: +47 926 36 254

LinkedIn 

Email Helga

Mathida Nissmark, Service Manager

Mathilda er Service Manager og del av vår velkomstkomité. Hun er alltid blid som en sol og sørger for at alle på huset har det bra! 

 

Service telefon: +48 413 50 542

LinkedIn 

Email service desk
X
X
X
Skip to toolbar