logo

Hackathons, ideathons og workshop

Har din bedrift en utfordring som dere ikke klarer å løse internt? Eller har du et produkt du er litt usikker på om tåler dagens lys? Da vil vi veldig gjerne sette sammen en potensiell løsning for dere. Gjennom korte workshops løser vi produktutfordringer, produktlanseringer, verdigrunnlag eller kommer med helt nye ideer som normalt ville vært lange prosesser over flere uker og måneder. Vi setter sammen korte sprints hvor eksempelvis verktøy som Business Model Canvas eller Value Proposition Canvas benyttes for å løse utfordringer.

 
 

Har du en utfordring til oss?

La oss sette sammen en workshop for deg og ditt team. Vi har gjort mindre workshops for ledergrupper på 8-12 personer, innovasjonsprint for grupper på 80-120 personer og kommunikasjonstrening for mindre grupper på ca 30 personer. Vi elsker en utfordring, så ta kontakt med oss i dag for en prat om hvordan vi sammen kan løse deres neste workshop.

FORESPØR WORKSHOP

Hackathon og ideathon

Har dere behov for å hacke et problem eller utfordring? Da er ideathon eller hackathon noe for dere! Her setter vi sammen grupper som jobber med nye ideer eller koder for å løse en utfordring. Dette kan gjøres i små og store formater, og vi anbefaler å gjøre dette i grupper på 4-5 deltakere opp til 30 personer. Ta kontakt for å finne et format som passer til dere!

FORESPØR IDEATHON

Corporate Innovation Labs

Å være innovativ, fremoverlent og holde fokus på de riktige oppgavene er ikke lett i en hektisk hverdag. Sammen med våre venner i Result, lager vi programmer for etablerte selskaper som legger vekt på målbar prosesser. Result er et selskap bestående av en rekke entreprenører og rådgivere som sammen jobber for å skape innovative og målbare prosesser som enkelt kan implementeres i ditt selskap. Bedrifter vi og Result samarbeider med i dag rundt innovasjon og bedriftsutvikling, er for eksempel SEB, AMF Fastigheter, Vattenfall og Telenor.

 
 

Corporate Lab Case: SEB

SEB startet sitt lab med tre hovedmål: forbedre produkttester, komme med nye innovasjoner som er i tråd med strategi og skape en ny, intern bedriftskultur for intraprenørskap. 4 år etter det første labet, har SEB lagt et internt grunnlag som har generert verdi i form av nye produkter og tjenester, rekruttering av nye ansatte, beholde verdifulle talenter og utvikle talenter internt.

LES MER OM VÅRE PARTNERE RESULT

Interessert i innovative prosesser?

Prosesser rundt innovasjon og bedriftsutvikling kan være kompleks.Vi hører veldig gjerne fra deg om du ønsker mer informasjon rundt våre Corporate Innovation Labs. La oss sammen diskutere hvilke muligheter som naturlig vil legge til rette for at dere når nødvendige mål internt i din bedrift, samtidig som vi tilrettelegger til vekst både for ditt selskap og for dine ansatte.

KONTAKT OSS

Programmer for scaleups

Det er få norske bedrifter som oppnår å bli globale selskaper. I et samarbeid mellom Epicenter og Result tilbyr vi ulike programmer som hjelper din bedrift med skalering innenfor de områder som er aktuelt for dere. Eksempler på programmer, kan være Blitzscaling som er et seks uker langt program som fokuserer på kontrollert og hurtig vekst. Et annet eksempel kan være et program for internasjonal vekst, hvor vi ser på utfordringer og muligheter for ditt selskap på den internasjonale arena.

 
 

Voks for å nå ditt potensial!

Våre erfarne rådgivere i Result setter sammen et team av entreprenører som trenere og vil sammen med dere arbeide målrettet for at du og ditt selskap skal oppnå deres virkelige potensial. Programmene blir fasilitert på Epicenter gjennom hele perioden.

LES MER OM VÅRE PARTNERE RESULT

Vi hjelper deg med vekst!

En av de kvaliteter som de beste vekstselskaper har til felles, er at de ikke er redd for å be om hjelp der de trenger det. Ta kontakt med oss for en uforpliktende diskutere om hvilket program som kan egne seg best for at du og din bedrift skal vokse!

KONTAKT OSS
X
X
X
Skip to toolbar