logo

Hva kan vi gjøre for deg

Arbeidsplasser og kontor

Vi forstår at å skape fremtidens bedrifter krever fleksibilitet, være seg at du jobber for et stort, etablert selskap med over 100 ansatte, du jobber for deg selv, eller i en mindre bedrift. Som medlem på Epicenter har du tilgang til vårt hus, våre arrangementer og vårt community uansett tilknytning. Dersom du også har behov for en fast arbeidsplass, stor eller liten, til deg selv, ditt team eller din bedrift, har vi også kontorer i ulike former og størrelser som passer ulike behov.

LÆR MER OM VÅRE ULIKE MEDLEMSKAP

Event og konferanse

Vi har lokaler som kan brukes enten dere skal arrangere heldagsseminarer, frokostmøter, minglefest – eller avdelingssamling. Våre ansatte kan bidra med prosjektledelse og sørge for gode innledere, foredragsholdere og underholdning. Dersom dere heller vil ordne prosjektledelse og gjennomføring av arrangementet på egenhånd, løser vi det også.

LÆR MER OM EVENT OG KONFERANSE

Ansett programmerer

Les mer om hvordan din bedrift kan benytte seg av våre profesjonelle programmerere, og hvordan du kan gå fra å være hobby-programmerer til å bli profesjonell. Epicenter Campus og tilbyr et 12 ukers intensiv kurs for hobbykodere som ønsker å bli profesjonelle. Etter endt utdannelse er studentene garantert jobb! Ta en prat med oss i dag for å se mer på mulighetene for et samarbeid.

LÆR MER OM VÅRE PROGRAMMERERE

Community aktiviteter

Det er over 500 bedrifter og flere enn 6000 medlemmer tilknyttet Epicenter over fire land. Vi tilbyr derfor et stort utvalg av arrangementer og aktiviteter for våre medlemmer. Hver måned arrangerer vi fireside-chats og innovation breakfasts for å dele kunnskap, afterworks for å bygge kultur, yoga og personlig trening for å holde energien oppe, og ledernettverk for å bygge godt lederskap. Som medlem har du eksklusiv tilgang til dem alle. 

LES MER OM VÅRE AKTIVITETER

Innovasjonsprogram

Innovasjon skjer i grensesnittet av en tydelig utformet visjon, støttet av strategiske grep og en dose kreativitet. På Epicenter holder vi innovasjonslab hvor entreprenørskap, kreativitet og målbarhet er sterkt knyttet til labets DNA. For å sikre at en innovasjonsprosess er forankret i en bedrifts grunnmur, gjennomfører vi strategiske samtaler med dere for å sørge for at vi sammen kan oppnå resultater som er i tråd med deres strategi, ønsker og behov. 

LÆR MER OM INNOVASJONSPROGRAM
 

Eksempler på våre nåværenede Corporate Innovation Lab

Vi hjelper etablerte selskaper, scaleups og startups med prosesser for å fremme innovasjon. Sammen med vår samarbeidspartner Result, hjelper vi selskaper med å lage tydelige strategier for utvikling. Dette gjør vi blant annet ved å sette våre medlemmer sammen i prosjektgrupper, hvor de får et bedriftscase som skal videreutvikles.

 
 
 
 

X
X
X
Skip to toolbar