logo

Velkommen til Epicenter Studio

Hvordan engasjerer du ditt publikum når foredragsholderen er flyttet fra et folkerikt konferanserom, til en skjerm på bare 13 tommer? Her bruker vi vår digitale kompetanse til å hjelpe deg! Med vårt nyeste tilskudd Epicenter Studio, har vi laget ulike formater og pakker som skal hjelpe deg å flytte ditt event fra et fysisk lokale til en digital arena. Om du har agendaen klar, står studioet ferdig rigget og klart til opptak. Da trenger vi bare noen timer for å planlegge foredragsholdere, formater og videoredigering. Dersom du ønsker at vi hjelper til med å skape verdifullt innhold har vi et godt nettverk av spennende foredragsholdere, profesjonelle retorikere og kommunikasjonstrenere, musikere, moderatorer, grafiske designere og utviklere som skaper apper tilpasset ditt event. Alt dette for å hjelpe deg å få ut ditt budskap og oppnå dine mål. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud, eller les mer om våre ulike pakker lengre ned på siden.

Epicenter Studio small

Har du et viktig budskap som skal ut, og ønsker en litt mer profesjonell løsning enn kamera på PCen og en hjemmelaget bakgrunn i Teams? Da skal du teste vårt minste studio. Her har vi laget en enkel pakke hvor du kan produsere webinarer med profesjonelt kamera, lys og en bilde i bilde løsning med presentasjon og kamera. Vi streamer live til YouTube og du får det endelige resultatet i filformat direkte etter webinaret.

 • Studio med lys og plass for opp til to foredragsholdere
 • Lydpakke med to mikrofoner
 • Kamera
 • Brandingmulighet på skjerm i bilde
 • Link til streaming via YouTube
 • Bilde i bilde løsning med presentasjon og kamera

Pris fra kr 12.000 eks mva.

Ta kontakt for tilbud!

Epicenter Studio large

Ønsker du å skape et profesjonelt inntrykk på ditt neste arrangement? Trenger du hjelp for å skape nye mål med dine eventer, og en partner som kan hjelpe deg å nå dem? Da er vårt største studio kombinert med vår eventplatform Twebcast en perfekt løsning for deg. Med flere års erfaring fra å skape møteplasser med mening, har vi nå laget en spennende og interaktiv løsning for deg som ønsker å skape digitale kunnskapsplasser med mening.

 • Studio med scene, lys, skjermvegg med flere grafiske muligheter og lydpakke
 • Flerkamera-produksjon, halv dag
 • Flerkamera-produksjon, hel dag
 • Twebcast eventplattform med mulighet for over 1000 brukere
 • Grafisk utvikling
 • Forhåndsinnspillinger og VB
 • Prosjektledelse og trening av moderatorer, foredragsholdere og artister

Pris fra kr 60.000 eks mva.

Ta kontakt for tilbud!

Kommunikasjonsteknikk

Vil du være sikker på at dine foredragsholdere kommuniserer ditt budskap effektivt foran kamera? Da har vi ulike profesjonelle trenere i kommunikasjonsteknikk som kan være tilstede gjennom hele opptaket. Vi kan også ordne treninger en til en i forkant av filmingen, eller for grupper i paneler.

Oppsett i sosiale medier

For å spre digitalt innhold til flest mulig, anbefaler vi bruk av sosiale medier og kontoer du allerede har og bruker. Om du trenger hjelp til å finne ut av hvilke formater og muligheter som finnes, har vi kompetanse til rådgiving og samarbeid med flere partnere som kan hjelpe med å maksimere spredning.

Digital event plattform

Dersom du ønsker å skape en fulldigital konferanse, er en god plattform alfa og omega. Vi spesialiserer oss på Twebcast, og bygger plattformen etter dine behov. Skap en velkomstlobby med privat url og nedtellerklokke til eventet starter. Vel innenfor innloggingsmuren, kan du skape grafisk oppbygging, kommunikasjonsmuligheter, break out rooms, partner rom med mer. For mer informasjon om hvilke muligheter som finnes i Twebcast, er det bare å ta kontakt med oss for en gratis demonstrasjon.

Internasjonale muligheter

Ønsker du å bruke foredragsholdere og andre bidragsytere utenfra Oslo? Med dagens teknologi er ikke dette noe problem. Innenfor vårt nettverk har vi andre Epicenter Studio i Stockholm og Helsinki. I tillegg har vi ett nettverk at muligheter i andre byer både i Norge og internasjonalt. Vi setter opp et studio der foredragsholderen er. Dette sparer tid, øker fleksibiliteten til foredragsholdere, og sparer miljøet.

 

La oss sammen skape ditt neste digitale event i Epicenter Studio!

Vi elsker å skape magiske øyeblikk som resulterer i måloppnåelse og vekst for deg og din bedrift. Dette være seg som profesjonelle aktører og som mennesker. La oss gå igjennom dine ambisjoner og mål med ditt digitale event, så jobber vi sammen for å skape suksess!

 
X
X
X
Skip to toolbar