logo

Epicenter Innovation Lab -kehitysprojektit

Menestyksekkäät innovaatiot edellyttävät rohkeaa asennetta, kirkasta visiota ja selkeää strategiaa. Suunnitelmallisuuden ja priorisoinnin yhdistäminen innovatiivisuuteen saattaa olla kuitenkin haastavaa. Epicenter tukee jäsentensä kasvua ja kehitystä useiden eri innovointi- ja kasvuohjelmiensa kautta.

 
 

Epicenter Corporate Innovation Lab Case Study: SEB

SEB aloitti Epicenterin Innovation Lab -kehitysprojektin saavuttaakseen: a) selkeitä ja joustavia toimintatapoja tukevan yrityskulttuurin b) kehittääkseen strategiaa tukevia, uusia innovaatioita c) luodakseen sisäisen, yrittäjyyteen kannustavan työkulttuurin, jossa henkilöstöllä on rohkeutta ja työkaluja testata ja ottaa käyttöön uusia ideoita. Neljän vuoden aikana 2 000 SEB:in työntekijää osallistui Epicenter Corporate Innovation Lab -kehitysprojektiin, jonka avulla yritykseen luotiin ainutlaatuinen kasvualusta uusien innovaatioiden syntymiselle ja taitojen kehittymiselle. Uusi työkulttuuri on tuonut organisaatioon joustavuutta, uusia osaajia sekä sitouttanut alan avainpelaajia SEB:in menestystarinaan.

LUE LISÄÄ

Apua kasvuun ja kehittymiseen?

Millaiseen kehitys- tai innovointiprojektiin kaipaat apua? Suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksesi toimintaan sopiva Epicenter Corporate Innovation Lab!

LÄHETÄ PYYNTÖ

Kasvua ja menestystä

Haluamme auttaa yritystäsi kasvamaan ja saavuttamaan tavoitteensa. Epicenterin jäsenenä kansainvälinen ja ainutlaatuinen asiantuntijaverkostomme on päivittäin käytössäsi. Yhdessä partnerimme Resultin kanssa tarjoamme juuri sinun yrityksesi tarpeille räätälöityjä kasvu- ja innovointiohjelmia, joiden avulla yrityksesi saa ponnahduslaudan menestykseen. Kaipaatko apua selkeän yritysstrategian luomiseen? Liity mukaan Coaching Sprint -ohjelmaan, jossa saat apua ja neuvoja kokeneilta yrittäjiltä. Haluatko tukea yrityksesi kasvutarinan luomisessa? Scaleup-ohjelmassa opit parhaat keinot ja vinkit yritystoiminnan kasvattamiseen.

 
 

Asiantuntijapalveluita kasvuyrityksen tarpeisiin

Haluatko kasvattaa yrityksesi kansainväliseksi menestystarinaksi? Kumppanimme Result tarjoaa alan johtavat asiantuntijapalvelut ja valmennukset, joiden kautta pääset osallistumaan alan edistyksellisimpiin yrityksen toimintaa kehittäviin kasvuohjelmiin, kuten innovointiin inspiroiviin työpajoihin ja kasvuyrityksen kehitystä edistäviin sprintteihin. Yhdessä Resultin kansainvälisten yritysvalmentajien kanssa toimimme tiimisi aktiivisena apuvalmentajana ja auttamme sitä saavuttamaan menestyspotentiaalinsa.

Lue lisää aiheesta kumppanimme Resultin verkkosivuilla

Tavoitteletko kasvua?

Kerro meille, mitä yrityksesi tarvitsee menestyäkseen. Me kerromme, miten saavutat sen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksesi uuden kasvutarinan ensisivut!

OTA YHTEYTTÄ

Hackathon & Innovation -workshopit

Epicenter on ratkaisukeskeisyyden ja ajatusjohtajuuden edelläkävijä. Innostumme haasteista ja näemme liiketoiminnan ongelmatilanteet ratkaisuina, joita ei vielä ole keksitty. Verkostojemme kautta tuomme yhteen tarvittavat asiantuntijat ja kasvuohjelmat tukemaan yrityksesi kehitystarpeita. Epicenterin Hackathonissa kokoamme yhteen asiantuntijatiimin ratkaisemaan yrityksesi kanssa teille tärkeitä kehityshaasteita. Hackathonin aiheena voi olla esimerkiksi innovaatioprosessin puuttuva palanen tai uuden business-mallin luominen. Epicenterin Ideathon on aivoriihi, jossa luovuus ottaa vallan ja saa aikaan uusia toimintatapoja ja innovaatioita. Tässä brainstorming-workshopissa voidaan ideoida uudenlaisia ratkaisuja asiakkaidesi kiinnostuksen herättämisestä business-mallin kehittämiseen.

 
 

Yhdessä onnistumme!

Onko sinulla ongelma johon et keksi ratkaisua tai haaste, joka estää liiketoimintasi kasvun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva Hackathon- tai Ideathon-workshop!

Liity mukaan innovatiiviseen Epicenter-yhteisöön!
X
X
X
Skip to toolbar