logo

Mikä on Loft-jäsenyys?

Loft-jäsenyys sopii sinulle, joka tarvitset luovuuteen kannustavan työskentelypisteen ja haluat samalla nauttia innovaatiotalon inspiroivasta yhteisöstä. Avaimet käteen -paketti toimitilaratkaisuksi huonekaluineen ja palveluineen. Jäsenyyteen kuuluu myös mahdollisuus käyttää Epicenterin monipuolisia kokoustiloja.

 

Jäsenedut, Loft-jäsenyys

 • >

  Erinomainen vastaanottopalvelu

 • >

  500+ yrityksen verkosto ja mahdollisuus työskennellä kansainvälisesti yhdessä 6000+ Epicenterin jäsenen kanssa

 • >

  Jäsenedut ja alennukset kaupungin parhaisiin hotelleihin, ravintoloihin, kauppoihin ja kuntosaleihin

 • >

  Vapaa pääsy vuosittain järjestettäviin workshopeihin, ajatusjohtajien luennoille, verkostoitumistilaisuuksiin, juhliin, seminaareihin ja wellness-ohjelmiin. 300+ vuosittaista tapahtumaa osana jäsenyyttä.

Oletko kiinnostunut jäsenyydestä?

Ota meihin yhteyttä, niin viemme sinut esittelykierrokselle. Mietitään yhdessä, mikä jäsenyyksistä sopisi parhaiten tarpeisiisi.

Benefits

Kaikki Epicenterin jäsenedut ovat käytettävissäsi riippumatta siitä, mikä jäsenyytesi on. Etuihin kuuluvat palvelupisteemme monipuoliset palvelut, talon sisäiset startup- ja scaleup-kasvuohjelmat ja yhteisöaktiviteetit. Jäsenenä pääset nauttimaan alennettuja hintoja kaupungin parhaissa hotelleista, ravintoloissa, kaupoissa ja palveluissa. Kaikki edut ovat saatavillasi kun liityt jäseneksi.

 

WORKSPACE

 

ACCESS 24/7

 

CONCIERGE SERVICE

 

COMMUNITY EVENTS & ACTIVITIES

 

MATCHMAKING

 

WELLNESS & GYM

 

AFTER WORKS & PARTIES

 

EVENT SPACES

 

1ST CLASS RESTAURANT

 

MEETING ROOMS

 

TECH EXPERIENCES

 

EPICENTER LIVING

Muut jäsenyydet

 
X
X
X
Skip to toolbar