logo

Corporate Innovatie Labs

Innovatief zijn, vooruit denken en het vaststellen van de juiste prioriteiten. We willen allemaal niets liever, maar in de praktijk blijkt dit vaak een stuk moeilijker dan gedacht. Soms kun je wel wat hulp gebruiken. Samen met onze innovatiepartners staan wij voor je klaar. We ondersteunen bedrijven met een duidelijke strategie voor het behalen van zakelijke doelen en innoveren met impact. Maak van innovatie jouw corebusiness. Nu én in de toekomst.

 
 

Corporate innovatie Lab Casestudy SEB:

Het innovatielab van Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) bestond uit vier hoofddoelstellingen: a) Betere prioritering in roadmaps b) Strategisch innoveren c) Een nieuwe cultuur van intrapreneurs met een verbeterde mindset creëren d) Intern meer projecten stroomlijnen door rapid prototyping Bijna vier jaar en tweeduizend medewerkers later heeft SEB een ijzersterke interne basis gelegd en kan het terugkijken op een indrukwekkende succesreeks op talloze vlakken. Het genereren van waarde in nieuwe innovaties, talent acquisitie en -behoud en de snelheid van implementatie zijn van absolute wereldklasse.

ONTDEK HOE ONZE CORPORATE INNOVATIE LABS JE VERDER HELPEN!

Ook innoveren en groeien?

Wil jij innovatie aanjagen en groeien als bedrijf, maar weet je niet welk van onze innovatieprogramma’s jouw bedrijf het beste verder kan helpen? Neem vandaag nog contact met ons op en wij vinden het lab dat bij jou, jouw ambitie en jouw bedrijf past! Wil je zelf een Corporate Innovation Lab met ons ontwikkelen en uitvoeren? Dan gaan we graag met je in gesprek over hoe we jouw kennis kunnen inzetten om innovatie en groei binnen ons netwerk te stimuleren.

VRAAG EEN LAB AAN

Scale-up: succesvol groeien

Wij willen je helpen succesvol te zijn en te blijven. En dat is precies wat we doen. Door het benutten van ons uitgebreide (internationale) zakelijke netwerk van innovators en entrepreneurs bieden we een grote verscheidenheid aan programma’s, die je helpen bij het vergroten en uitbreiden van jouw zakelijke successen. Deze specialisten vervullen de rol van business-coach en ondersteunen je op alle mogelijke manieren bij de groei van jouw bedrijf. Wil je een duidelijke en heldere toekomststrategie ontwikkelen? Doe mee aan een Coaching Sprint en ervaar hoe bewezen succesvolle ondernemers naar jouw ideeën en plannen kijken. Wil je slim en verantwoord groeien? Tijdens een Scale-up-lab krijg je best practices aangereikt en, belangrijker nog, ontdek je welke valkuilen je moet vermijden.

 
 

Verschillende scaleup programma's

Epicenter heeft een uniek netwerk van toonaangevende groei-experts samengesteld. Deze specialisten fungeren als coach en klankbord en hebben als doel het volledige potentieel van jouw bedrijf te benutten en vervullen. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden zijn diverse scale-up-programma’s ontwikkeld die je helpen groeien, in welke ondernemersfase je ook zit. Door de ijzersterke samenwerking tussen deze betrokken experts en de uitgebreide kennis van Epicenter als het om innoveren met impact gaat, worden jouw zakelijke ambities en dromen werkelijkheid. Dus think big, dream big!

LEER MEER OVER DE SCALE UP PROGRAMMA'S

Ik wil groeien!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welk scale-up-programma bij jou én jouw bedrijf past. We weten hoe we je écht kunnen helpen, dus vraag maar raak!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Hackathon & Ideathons

Bij Epicenter bedenken we gerichte oplossingen voor ingewikkelde problemen. We brengen de slimste koppen samen die in teams uitdagingen aanvallen en met unieke innovaties op de proppen komen. Dit noemen we een hackathon. Door intensief samen te werken lossen we specifieke uitdagingen en problemen op. Wil je data op een andere, betere manier analyseren? Een baanbrekend rapport schrijven? Of samen met vakgenoten een probleem vanuit alle mogelijke hoeken onderzoeken? Dan is een hackathon écht iets voor jou. Onze pro’s hacken het on-hackbare en lossen het onoplosbare op! Inspiratie is overal. Toch blijkt het in de praktijk vaak lastig te ‘vangen’. Wil je uit een vast denkpatroon stappen en nieuwe ogen naar een bestaand plan laten kijken? Dan is een ideathon een uitstekend idee. Zet mentale barrières opzij en laat het (nieuwe) ideeën regenen! Of je nu de aandacht van potentiële klanten wilt trekken of een nieuw, revolutionair product wilt ontwikkelen; een ideathon helpt je bepalen wat écht belangrijk is. Doe het beter, doe meer, word de toekomst.

 
 

Sluit je aan bij Epicenter!

Zit je helemaal vast en zie je het even niet meer zitten? Organiseer een hackathon of ideathon met jouw organisatie en creëer nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Samen investeren we in de groei van jouw bedrijf. Jouw probleem is onze uitdaging!

VRAAG EEN HACKATHON OF IDEATHON AAN
X
X
X
Skip to toolbar