logo

Wat wij voor jou doen

Innoveren & groeien

De wereld verandert sneller dan ooit. Wie voorop wil blijven lopen, moet innovatief zijn in denken en doen. Heb jij behoefte aan ondersteuning bij innoveren, het ontwikkelen van nieuwe zakelijke ideeën of waardevolle tips en tricks van ondernemers die weten wat werkt? Onze ervaren business coaches nemen je stap voor stap mee en helpen je bij het versterken en uitbreiden van jouw bedrijf. Ontdek onze bedrijfs innovatielabs en accelerator-programma’s. Groei, leer en innoveer.

LEER MEER OVER INNOVEREN EN GROEIEN

Epicenter Campus

De technologische industrie in Amsterdam en omgeving schreeuwt om programmeurs, die hun vak verstaan. Lukt het je maar niet om de IT-specialist te vinden die jouw code kan schrijven of kraken? Stop maar met zoeken! Bij Epicenter Campus hebben we een oplossing. Wij werken samen met School of Applied Technology, zij runnen de geavanceerde programmeurs opleiding. We werken samen met de grootste talenten en ervaren ontwikkelaars die direct een meerwaarde zijn voor jouw project of bedrijf. Vind direct jouw software-superster of applicatie-autoriteit en blijf ontwikkelen. We make IT happen!

LEER MEER OVER EPICENTER CAMPUS

Lidmaatschap & Werkplekken

Ben je op zoek naar een coworking space in Amsterdam om van jouw startup een scale-up te maken? Of wil je als succesvol ondernemer een plek voor jezelf om nationaal en internationaal in alle rust te kunnen werken? Bij Epicenter aangesloten ondernemers profiteren van alle voordelen die onze community biedt. Zo heb je toegang tot onze kantoren in Amsterdam, Stockholm, Oslo en Helsinki, waar je dagelijks ondersteund wordt bij het behalen van jouw zakelijke doelen. Van volledig ingerichte coworking spaces en toegang tot uitstekende cateringfaciliteiten tot het ontmoeten van enthousiaste en ambitieuze entrepreneurs, die net als jij dagelijks werken aan de wereld van morgen; wat jouw zakelijke behoeften ook zijn, wij zorgen ervoor dat jij je volledig kunt richten op de groei van jouw bedrijf. Daarnaast organiseren we wekelijks diverse actuele trainingen en evenementen. Om kennis te delen, elkaar te versterken en samen het verschil te maken. Epicenter, samen succesvol.

LEER MEER OVER LIDMAATSCHAP & WERKPLEKKEN

Events en conferenties

Met een aantal professionals een nieuw idee uitwerken of een conferentie voor honderden gasten organiseren? Onze evenementenlocatie in Amsterdam biedt een geschikte ruimte voor elke zakelijke gelegenheid. Van volledige ingerichte vergaderruimtes – uiteraard voorzien van alle moderne gemakken – tot stijlvolle conferentiezalen; wij maken van elk event in Amsterdam een daverend succes! Heb je geen organisatietalent of wil je je liever volledig kunnen richten op jouw evenement en gasten? Geen zorgen. We helpen je graag. Onze event specialisten nemen het voortouw, zodat jij zorgeloos kunt presenteren, ontmoeten en netwerken. Het versturen van de uitnodigingen, het boeken van sprekers of entertainment en complete professionele catering; Epicenter ontzorgt. Ga lekker zitten, ontspan – let’s make magic!

LEER MEER OVER EVENT & CONFERENTIES

Community en activiteiten

Als de juiste mensen elkaar vinden, is alles mogelijk. Ontmoet lokale en internationale entrepreneurs en creatievelingen tijdens de meer dan 150 meet-ups die we jaarlijks organiseren. Want Epicenter helpt je verder. Inspirerende masterclasses, vakinhoudelijke workshops en mind-blowing presentaties van absolute autoriteiten binnen hun vakgebied; wij geven je alle tools om nóg succesvoller te worden. Samen creëren, samen groeien!

CHECK DE ACTIVITEITEN IN ONZE COMMUNITY
 

Innovatie lab: Deze bedrijven gingen je voor!

Innovatief zijn, vooruit denken en het vaststellen van de juiste prioriteiten. We willen allemaal niets liever, maar in de praktijk blijkt dit vaak een stuk moeilijker dan gedacht. Soms kun je wel wat hulp gebruiken. Samen met onze innovatiepartners staan wij voor je klaar. We ondersteunen bedrijven met een duidelijke strategie voor het behalen van zakelijke doelen en innoveren met impact. Maak van innovatie jouw corebusiness. Nu én in de toekomst.

 
 
 
 

X
X
X
Skip to toolbar